Isabella Forum Etna – Mit drømmefortelt

af Bjarne Søby

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella.

Da vi blev campister i sin tid, havde jeg et, og kun et ønske til fortelt, og det var et Isabella Forum. Den søde sælger på messen i Bella Centeret, spurgte om vi skulle rejse med vores campingvogn, eller ligge fast. Og vi skulle rejse, fortalte jeg ham prompte. Så mente han nok der var et andet fortelt der var mere egnet til os. Og han havde nok ret ;).

Efter at have prøvet mange forskellige fortelte igennem snart 20 år, har jeg endelig mulighed for at få lov til at prøve mit drømmefortelt, nemlig et Isabella Forum. Jeg er møj hamrende privilegeret, da jeg har testet stort set alle af de kvalitetsfortelte der er på markedet. Men jeg manglede stadigvæk at prøve en Isabella Forum.

Jeg har altid gerne ville prøve et Isabella Forum

Da jeg i sin tid faldt for dette fortelt, var det bl.a. på grund af muligheden for den overdækkede indgang. Dengang var jeg ryger, og kunne se mange fordele ved den overdækkede indgang. I dag, hvor jeg ikke ryger længere, kan jeg dog stadigvæk se mange fordele. Der er ikke sjask vådt og mudret foran døren, og man kan have døren åben selv om det regner.

Indhakket gør også at indretningen i Isabella Forum bliver lidt anderledes end man normalt ville gøre. Man har en tendens til altid at indrette sig på samme måde. Her var vi tvunget til at tænke lidt anderledes. Og ikke at det nødvendigvis var dårligt. Nu har vi rigtig god plads omkring spisebordet – og god plads til Sissel. Teltet er 3,5 meter dybt på det dybeste, og 2,5 meter på det smalleste sted, så der er masser af plads. Hvis man ønsker det, kan man rykke fronten ud, så man får 3,5 meter over det hele. Vi kan dog godt lide det med indhakket.

Isabella Forum var væk fra markedet nogle år, men campisterne savnede forteltet så meget, og der var så stor efterspørgsel, at det kom tilbage på markedet.

Du kan se vores første video med Isabella Forum Etna forteltet her:

Prøv også at læse disse indlæg