Kabe 2012: Masser af nyheder!

af Ann Karina
Kabe 2012: Masser af nyheder!

Rækken af nyheder til modelåret 2012 er uendelig lang. Udviklingsafdelingen i Tenhult har haft travlt det seneste år. Hvis vi skal fremhæve de væsentligste ting, så må det nok være den nye caravandør sammen med det nye sølvfarvede eksteriør, som er nogle af de markanteste nyheder.

Så snart du træder ind i den nye Kabe fornemmer man straks, at døråbning er vokset fem centimeter i bredden. Når du studerer detaljerne på døren finder du masser af smarte løsninger: Ny lås og dørhåndtag samt integreret myggenet er standard. Det som ikke kan ses med det blotte øje er dørens opbygning, både ind- og udvendig. Dør- og dørkarm er resultatet af et tæt samarbejde mellem producenten Seitz og Kabes udviklingsafdeling. Desuden kan du få 3-lags vindue eller spejl i døren som tilvalg. 3-lags vinduet er unikt i branchen og viser at Kabe ”Altid et skridt foran” – som sædvanlig.
Nyt dørtrin ved indgangsdøren med indlagt varme, sikrer en god varmefordeling hvorved man undgår en kuldebro.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Rødt, hvidt og sølv!
Kabes rød-hvide farve er et ikon i branchen og har altid været en vigtig del af Kabes varemærke. Når andre producenter varierer eksteriøret har Kabe holdt fast ved sine egne farver. Men for at forny udseendet lidt, kompletteres campingvognene med et sobert sølvglinsende farvefelt. Et stort skridt for Kabe, og kendetegnede for Kabe’s 2012 modelprogram. Desuden er der nye stafferinger både i front og bagende.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Luksus som metervare
Kabe´s, slogan er ”Altid et skridt foran” og denne gang kommer Kabe med endnu et nyt tiltag i campingbranchen. Udvendigt findes integreret belysning som monteres i alu-profilen på campingvognens højre side. LED-teknik står for belysningen. Den kortere variant på 1 meter er standard. Lyslisten kan bestilles som metervare, hvis man vil have lys langs hele siden, hvorved du får en god belysning i hele forteltet. En flot enkelt og funktionel løsning som også er energirigtig.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Nu kan du få besked når nogen er uden for vognen En anden nyhed er udvendigt belysning med sensor, som tænder en lampe inde i vognen ved aktivering, hvorved du bliver opmærksom på at nogen er uden for vognen. (Ekstraudstyr)

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Flere nyheder på køkkenfronten
Hvidt er en populær farve på køkkenlågerne i privatboligen. Nu får du også muligheden at vælge den smukke hvide farve til dit nye Kabe-køkken. I Royal-serien er komfuret og ovnen ligeledes hvidt i tilvalg af hvidt køkken. Skabe og skuffer er produceret i hvidt laminat med en stærk overflade, som er let at gøre rent.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Indirekte belysning under køkkenbordpladen Som standard er der indirekte belysning under køkkenbordpladen, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Nye valgmuligheder til det indvendige
Til sæson 2012 tilbyder Kabe 6 forskellige tekstilkollektioner samt yderligere 3 i skindkollektioner. Dertil kommer de valgfrit gardiner, puder og sengetæpper. De grundlæggende farver for gardinerne er lette lyse farver.

Tre nye modeller – mange versioner
Det er i Kabes Royal-serie man finder de fleste modelforandringer. Royal 560 GLE er en helt ny model, som kun kommer i B2-udførelsen.
Royal 590 GLE og Royal 750 D-GLE er to nye varianter, som fås i flexline-løsningene B1-B9,B11-B15 – fra separate enkeltsenge, etagesenge eller dobbeltseng!

Længere trækstang
En ca. 30 cm. længere trækstang indgår i Kabe’s arbejde for at forbedre køreegenskaberne. Afdækningen er nu i fromstøbt kraftigt plastmateriale (frostsikkert).

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Flere nyheder Trådkurve i garderobeskabet, vitrine- og barskab med gasstøddæmpere, underlimet håndvask, sengekasse med dobbelt gasstøddæmpere, mere plads på toilettet, dobbelt temperaturfølere og nye planløsninger, så får du en fornemmelse af, hvad der venter dig, når du besøger din Kabe-forhandler.

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Kabe 2012: Masser af nyheder!

Køresikkerheden er i top hos Kabe
Anti-slingersystemet kaldes ”Kabe Safety Driving System” og består bl.a. af iDC (intelligent Driving Control) som tidligere var ekstraudstyr. Et aktivt system med sensorer som registrerer pludselige retningsforandringer i vognen, og bremser hjulene direkte gennem påløbsbremsen. Et system, der ligner det, der findes til almindelige personbiler. Kabe vælger nu at montere udstyret som standard i hele vognprogrammet, både for enkel og dobbeltakslede vogne.

En hel sikkerhedspakke
Sikkerhedspakken indeholder også en hel del andet, for eksempel har chassiset fra BPW fået længere træktriangel. iDC og den længere træktriangel, gør at stabiliteten i vognen hæves og gør en højere kørehastighed mulig, med gode sikkerhedsmarginer. Stabilisatorkoblingen (WS3000) har vært standard i lang tid og som tidligere kører alle Kabe-vogne på 8-lagsdæk for at klare belastninger endnu bedre.

Links:
Relevante Link(s) : Kabe

Prøv også at læse disse indlæg