Knaus er tilbage på toppen med den nye SKY I

af Ann Karina
knausautocamper presse 0212 01

Den nye helintegrerede autocamper med et meget højt niveau af standardudstyr skal få Knaus tilbage på toppen af autocampermarkedet. På den forestående „Ferie for Alle” messe i Herning præsenterer Knaus en helt ny generation af autocampere. Midtpunktet vil uden tvivl blive den nye helintegrerede SKY I, som sammen med de andre nyheder vil kunne opleves i Hal K på PB Autocamper standen.

Den nye helintegrerede fra KNAUS: SKY I
Den nydesignede front på SKY I er kendetegnet ved den store panorama frontrude, og det smarte LED kørelys med kromdetaljer. Det store synsfelt via den store frontrude, samt de tilbagetrukne og sænkede sideruder, giver ikke kun føreren et fantastisk 180 graders panorama blik på landskabet omkring, men spiller også en rolle i sikkerheden, og funktionaliteten på bilen. Sammen med Hella har Knaus udviklet den helt specielle hybrid “glimmer” baglygte, som er helt enestående på dagen autocamper marked. Den er på såvel SKY I som på alle andre KNAUS autocampere med til at give en let genkendelighed på bagenden. Sammen med den 3. bremselygte og den tværgående kromliste, fuldender det KNAUS´s nye „Look”.

knausautocamper presse 0212 02
Den har fået en flot nyudviklet bagende

Dobbeltbund og bedre isolering
Endnu et stort Highlight ved SKY I er den 30 cm. høje dobbeltbund, som samtidig er 100 % træfri, og derfor ikke disponibel for fugt og råd skader. Den opvarmede dobbeltbund tilbyder ekstra opbevaringsplads, som både kan nås gennem serviceklapper udefra, og indefra gennem smarte åbninger i gulvet. I kombination med den nye XPS skumisolering i gulv og sider, egner denne autocamper sig også til vinterbrug.

knausautocamper presse 0212 04
Knaus SKY I kan uden problemer bruges hele året

Stor servicecenter
Også den nye SKY I er udstyret med det store servicecenter udendørsi førersiden, som man også ser i den nye generation af de delintegrerede Knaus autocampere. Den er indbygget i den smarte dobbeltbund, og gør det muligt at få adgang til såvel, påfyldning af friskvand, aftapning af frisk-, og spildevand, samt adgang til varmekedlen. Derudover er servicecenter udstyret med batteri (og plads til et ekstra), samt tilslutning af 230 V. I forhold til SKY TI har man i SKY I og i SUN TI også lavet ekstra plads til en kabeltrommel og vandslange.

Let tilgængelig hejseseng for mere komfort
Et funktionelt højdepunkt i den nye SKY I er uden tvivl hejsesengen. Målt på madras overkanten, kan den sænkes helt ned på 109 cm. som option også elektrisk, hvilket giver en yderst nem og bekvem adgang til en god nats søvn. Plisse rullegardinerne sørger for den nødvendige mørklægning og isolering i front og sideruder. Som option kan desuden tilbydes, elektriske rullegardiner, LED læselampe, og valgfrit stofbeklædning af hejsesengens “tag” – Dette giver lige det sidste til den hyggelige og komfortable rumfølelse i bilen.

knausautocamper presse 0212 03
den smarte hæve/sænke seng udnytter pladsen optimalt

Det patenterede KNAUS 3D baderum
Det patenterede KNAUS 3D baderum består af et separat toiletrum med håndvask, samt en separat bruser med glas skydedør. Gennemgangen mellem opholdsafdeling og soveafdelingen er meget bred, dette er muligt på grund af den smarte og fleksible bagvæg på toiletrummet. Denne væg gør det nemlig muligt at gøre toiletrummet enten bredere eller smallere. Døren til toiletrummet udfylder 2 funktioner; I basispositionen lukker den toiletrummet komplet af, men kan yderligere bruges som rumdeler mellem ophold, og baderum. KNAUS 3D baderum kan fås i 3 grundrids; 650 LG, 700 LEG og 700 LX.

Med sit omfangsrige grundudstyr, sit helt unikke design og sine mange funktionelle detaljer, vil SKY I uden tvivl rende med en masse opmærksomhed, både på messen, og når de første biler lander hos PB autocamper i Allingåbro. SKY I blev første gang vist frem ved en stor messe i Stuttgart i januar, og her var interessen også stor. Faktisk så stor at Peter Borup fra PB Autocamper, og Kim Godballe fra Procamp som er dansk agent for Knaus, havde 2 hold danske kunder med til Stuttgart som ikke kunne vente til den danske premiere i Herning.

SKY I kommer i 4 forskellige grundrids; 650 LG, 650 LEG, 700 LEG og 700 LX: Alle på Fiat Ducato basis.

knausautocamper presse 0212 05
Sky I 650 LEG

knausautocamper presse 0212 06
Sky I 650 LG

knausautocamper presse 0212 07
Sky I 700 LEG

knausautocamper presse 0212 08
Sky I 700 LX (kommer først til sæson 2013)

 

Links:
Relevante Link(s) : Knaus Autocampere

Prøv også at læse disse indlæg