Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Roadshow og Åbent Hus hos DanCamper

af Bjarne Søby
chausson-x550-01

I denne weekend d. 08 og 09. maj er der Roadshow og Åbent hus hos DanCamper i Horsens. Der kan du bl.a. se en 2022 nyhed fra Chausson, der forener det bedste fra to verdener.

Udover lidt sødt til ganen byder DanCamper på en af årets første 2022 nyheder – nemlig Chausson X 550. Den nye autocamper er rummelig som en autocamper, men med mål og vægt som en campervan.

Et kig ned gennem Chausson X 550 med den rummelige siddegruppe forrest i camperen. Helt bagerst er der et stort tværstillet badeværelse med brusekabine.

Chausson X 550 er det perfekte mix af en fiks lille kassevogn og en komfortabel delintegreret autocamper med en rummelig siddegruppe, stort toilet og bad – og seleplads og soveplads til 4 personer.

Den måler 5,99 m i længden, 2,1 m i bredden, 2,75 m i højden og har en køreklar vægt på kun 2.700 kg.  Som standard med 140 HK og masser af udstyr koster kr. 749.000 kr.

Annonce (læs mere efter annoncen)

DanCamper har fået en demo-model af Chausson X 550 hjem i udstillingen i Horsens, men den er der kun i perioden 4. – 17. maj, så hvis du vil se den, så er det altså kun muligt i den periode. Så arrangementet Roadshow og Åbent Hus hos DanCamper er en oplagt mulighed for at se den.

chausson-x550-02
Chausson X 550 er indrettet med en hæve/sænkeseng i midten af camperen

Som DanCamper selv siger: ´´Vi glæder os meget til at se ‘den lille ny’, og ikke mindst at vise den frem”.

I mellemtiden kan du kigge nærmere i dette link til Chaussons egen hjemmeside – scroll ned og se både film, 360 graders rundtur og fotos af Chausson X 550

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg