Knaus VanTastic

af Ann Karina
Knaus VanTastic

Knaus skyder foråret i gang med en kampagnemodel bygget på deres populære Van TI. VanTastic er navnet, og det dækker over en smart Van med masser af udstyr, og det til den helt rigtige pris.

Knaus har gennem flere sæsoner haft god succes med deres kompakte Van modeller. Opskriften er få, men rigtige grundrids og med lige præcis det, som kunderne har brug for. Nu skruer Knaus så lidt op for succesen med den nye kampagnemodel VanTastic. Her har man mulighed for at vælge mellem 3 forskellige modeller bygget på Van TI basis – 2 modeller med tværvendt dobbeltseng, og en model med enkeltsenge.

Bilerne som alle er bygget på Fiat basis og med lavramme chassis leveres som standard med 2,0 multijet motor med 115 HK. Man kan som option tilkøbe sig flere hestekræfter, helt op til 180.

Udvendig fremstår bilen flot og moderne med de stafferinger i karbon optik. Indvendig er den lys, venlig og ganske stilfuld.

Det gør VanTastic speciel er den enormt lange liste med ekstraudstyr som Knaus har valgt at udstyre bilen med. Her kan det nævnes at bilen blandt meget andet kan byde på; Antenne pakke Caro, Markise, Radio med CD, 105 ltr. køleskab, 3 kogeblus, LED kørelys, alu-fælge, isoleret og opvarmet spildevandstank og meget meget mere. I alt venter der kunden en besparelse på godt 100.000,- danske kroner alene i ekstra udstyr.

Knaus VanTastic

Knaus autocampere forhandles i Danmark eksklusivt af PB Autocamper i Allingåbro, og her står indehaver Peter Borup klar til at guide dig igennem det flotte udvalg af Knaus autocampere, og her i blandt altså også VanTastic.

Links:
Relevante Link(s) : PB Autocamper

Prøv også at læse disse indlæg