På camping i en Carthago Autocamper. Del 4: Møn

af Bjarne Søby

Dette efterår har vi været på tur i en Carthago C-Compactline I 144 LE autocamper. Vi valgte kun at køre på Sjælland, da det er lang tid siden, vi har kørt tur der. Vi er nu kommet til Møn, hvor vi skal se Danmarks fødsel og overnatte på et – for os – noget usædvanligt sted.

Videoen herunder er et betalt partnerskab med DanCamper, der har stillet den Carthago C-Compactline I 144 LE autocamper, som vi kører turen i, til rådighed.

Vi er nu på Møn. Nærmere bestemt i Stege, hvor vi skal overnatte på en autocamperplads på havnen. Det har vi ikke prøvet før, så det var vi lidt spændte på. Normalt kan vi bedst lide at checke ind på en campingplads. Der er ofte mere ro, samt alle de faciliteter, vi sætter pris på. Men når vi nu er på autocampertur, ville vi have denne oplevelse med også.

Det var lidt underligt, og vi havde lidt svært ved at føle os ’hjemme’, men vi fik en hyggelig aften på havnen i Stege. En ting kunne man i hvert fald ikke klage over, og det var udsigten. Vi havde den flotteste udsigt udover havnen med en fantastisk solnedgang over vandet.

At vi netop havde valgt at overnatte i Stege på Møn skyldtes, vi ville se Møns Klint og udstillingen i Geocenter Møns Klint om Danmarks fødsels. Det var en mega spændende udstilling, der på en dejlig og let måde forklarede dels om Møns Klint tilblivelse, men også om hvordan Danmark blev dannet efter istiden. Det kan klart anbefales.

Se i denne video, få inspiration til seværdigheder, se hvor uafhængig man er med en Carthago autocamper, se hvor spændende Geocenter Møns Klint er, og se hvor smukt der er ved Møns Klint.

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar