Leverum med plads til hjerterum

af Ann Karina
Isabella

For at skabe de rette rammer for campingferien og plads til hele familien er det nødvendigt at gøre sig nogle tanker om størrelsen på forteltet. Det skal kunne rumme spiseplads, plads til leg og opbevaring – kort sagt – leverum. Man siger gerne, at størstedelen af campingferien leves i forteltet, og Isabella A/S giver dig valget mellem flere store modeller med individuelle indretningsmuligheder.

”Penta-forteltet er med sin ekstremt stærke konstruktion det oplagte valg til standcamping. Med den specielle, femkantede form og 3,50 meters dybde er der masser af plads til hele familien og stor rummelighed i forhold til f.eks. en traditionel forteltdybde på 2,50 meter”, siger Morten Kjeldsen fra Isabella A/S.

Penta-modellen fås i to udgaver i hvert deres design og materialevalg: ”Penta Concept” samt nyheden ”Penta”. Penta Concept er fremstillet i IsaTex belagt polyester – et yderst vedligeholdelsesvenligt materiale – gearet til at modstå vind og vejr i lange perioder. Penta er fremstillet i slidstærkt og gennemfarvet Isacryl, der trods den tætte vævning, lader forteltet ånde, så kondensdannelse minimeres.

”Begge Penta-modellerne har et omløbende udhæng. Det hindrer snavs og forurening i at løbe ned ad siderne. Så alle muligheder er til stede for at bruge ferien til alt andet end vedligeholdelse”, fortæller Morten Kjeldsen, og fortsætter ”At opholde sig i forteltet selv på varme dage, skal dog også være rart. Et godt indeklima er sikret med mange åbningsmuligheder og myggenetvindue med folieklap i begge gavle i Penta Concept, og i den ene gavl på Penta. Transparente ovenlyspaneler i taget samt store vinduespartier gør det til et behageligt opholdsrum. I Penta er vi endda gået et skridt videre og har anvendt mørktonet vinduesfolie, for at dæmpe solens skarpe stråler”.

Isabella Penta

Isabella Penta Concept er forståeligt nok blevet et meget populært fortelt med sine flotte farver og rengøringsvenlighed

Hvis man har brug for endnu mere plads, er der udvidelsesmulighed ved tilkøb af et annex. Gavlpanelet på teltet lynes af og annexet pålynes herefter. Man kan lukke af for annekset inde i teltet ved tilkøb af en skillevæg eller montere det eksisterende gavlpanel i en ekstra indvendig lynlås, som sidder på selve annexet.

Udover annex fås også dørmarkise til begge Penta-modellerne som ekstraudstyr, hvis man ønsker lidt ekstra læ ved indgangsdøren.

Læs mere om Penta-modellerne og det øvrige forteltprogram på Isabellas hjemmeside.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg