Outwell præsenter nye bustelte til Vans og Minibusser

af Bjarne Søby

Camping med en minibus eller campingbus er ikke bare ferie. Det er en livsstil, og uanset om man rejser som par eller som familie, har man friheden til at køre lige derhen, hvor man har lyst. Det er stærkt vanedannende.

Man kan slå lejr i skoven, eller køre efter solen. Tage ud til havet og overnatte ved havet. Det allerbedste ved en ferie på fire hjul er, at man kan tage lige derhen, hvor man har lyst.

Ikke mindst for familier med børn gemmer hver ny dag på nye oplevelser. Spændingen ved at lave mad og spise udendørs, kigge stjerner under den klare nattehimmel og få oplevelser, de aldrig har prøvet før, er helt speciel! Selv små ting som at hente vand fra en udendørs vandhane bliver et lille eventyr. 

Det er det ikke så mærkeligt, at vanlivet nærmest er eksploderet de seneste år.

Men der er altså ikke meget plads i en lille autocamper som en Van er. Især når man rejser med børn, kan der være behov for mere plads. Et bustelt er en nem måde at opnå dette på. 

Et bustelt er et lille fortelt, der sættes op foran Van’en. Der findes mange varianter, og nu er Outwell også kommet med en serie af bustelte.

Nye bustelte fra Outwell

Outwell Superior Air Touring og Air Cruising bustelte kan benyttes som køkken, spiseområde eller legeværelse. Her er plads til at opbevare cykler eller grej samt mulighed for at tilføje indertelte og skabe ekstra soverum til ældre børn eller vennerne. 

Nogle bustelte fås med solsejl og udhæng, og alle åbnes fuldt, så campisten kommer tættere på naturen. At busteltene er fritstående betyder, at man kan efterlade det på campingpladsen, hvis familien vil på tur. Dette giver endnu større fleksibilitet på ferien.

Både Outwell Superior Air Touring og Air Cruising er oppustelige. Det gør dem nemme at sætte op, og de fås i forskellige former og størrelser. 

Outwell Superior Air Touring-kollektion er fremstillet af det innovative Outtex© 6000 Endurance RS-stof. Stoffet er fire gange stærkere end standard teltmaterialer, hvilket gør det utroligt stærkt og holdbart. Det tåler derfor alt, lige fra ekstremt vejr og barsk terræn.

Maryville 260SA Flex (ovenfor) er ny i Superior Air Touring-kollektionen. Dette alsidige, førsteklasses bustelt lever op til sit navn, da det hurtigt gøres fast til alle bustelteskinner. Det sættes op med en vinkel på 90˚ fra siden af autocamperen og har gennemgående ståhøjde. 

Outwell Air Cruising-serien er fremstillet i Outtex 4000 Select stof, som yder en super beskyttelse mod al slags vejr og er lettere og kompakt, når det er pakket sammen. 

Fine detaljer og smarte funktioner

To nye kuppelbustelte er blevet tilføjet til Outwell Air Cruising-sortimentet. De to oppustelige Outwell Linnburg Air og Outwell Bremburg Air er begge nemme at sætte op og monteret bussen. Begge gør det muligt for familien at komme tættere på naturen, da både front og sidevægge kan rulles væk. 

Alle bustelte i begge kollektioner har vinduer med myggenet, så man undgår insekter. God ventilation sørger for behagelige dage og nætter, uanset vejret. Derudover gør Outwell HookTrack-systemet, at familien nemt kan opsætte lys i hele busteltet, også natlamper til børnene.

Det er også muligt at udvide med tæpper, og bund til at beskytte underlaget mod skarpe sten. Hvis man bare er på udkig efter et hurtigt ly, er det nye Outwell Touring Canopy Air supernemt at pumpe op og giver øjeblikket skygge eller læ for regnen. Det er også det helt rigtige ly til en middag i det fri eller til at reparere cyklerne. 

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

Prøv også at læse disse indlæg