Lufttelte fra Westfield

af Presse fra Camper
Westfieldair presse 140415 01

En ny generation af letvægts telte fra Westfield anvender luftkanaler i stedet for stænger til opbygningen. Den helt nye serier af lufttelte fra Westfield udnytter den nyeste teknik og produceres efter de sidste nye standarder. Alt dette gøres for, at kunne producere en serie af flotte telte med lav vægt, høj stabilitet og gode egenskaber.

De to rejsetelte i serien har stærke 3-lags luftkanaler, som sikrer maksimal styrke, stabilitet og holdbarhed. Vinduerne er med gardiner og mørklægning. De fleksible indgange giver mulighed for indgang i siden eller i front alt efter ønske.

Teltdugen er af en rigtig god kvalitet og fremstillet af 190T coatet polyester og tåler et vandsøjletryk på 3000 mm. De kraftige luftkanaler gør, at teltet står stabilt og er modstandsdygtig over for vind og vejr.

Westfieldair presse 140415 02Westfield AirTube Easy
Farverne er klassiske i lyse- og mørkegrå nuancer. Der medfølger kraftige barduner, puder og trykstænger mod campingvognen.

Enkel og hurtig opsætning. 

Teltet er nemt at sætte op, da der ikke skal bruges tid på at finde ud af, hvilke stænger der passer sammen, og hvor de hører til. 

Teltets kraftige 3-lags luftkanaler er forbundet, således at de er klar til at blive pumpet op med det samme. Ventilen til luftkanalerne er tilgængelig udefra og pumpes op med den medfølgende pumpe, der er forsynet med en overtryksventil, som selv slår fra, når kanalerne er fyldte.

Westfieldair presse 140415 03Udvendig ventil med pumpen der anvendes til at få luft i stængerne
Nedtagningen er lige så nem. Ventilen åbnes og luften forsvinder ud helt af sig selv.

– ”Den lave vægt på kun 7 kg og den hurtige opsætning vil helt sikkert falde i rigtig mange campisters smag, når de første gang sætter forteltet op” udtaler Mikkel Rasmussen medindehaver af grossistvirksomheden Camper Fritid i Lunderskov.

Westfield ´s luftfortelt AirTube Easy har en vejl. pris på 3.699,00 kroner

• Mål (BxDxH): 280/350x250x 45 cm
• Foldet mål: 95x30x25 cm
• Vægt: 7,2 kg

Westfield ‘s luftfortelt AirTube Classic har en vejl. pris på 4.499,00 kroner

• Mål (BxDxH): 390x235x245 cm
• Foldet mål: 85x40x25 cm
• Vægt: 11,5 kg

Westfield ‘s serie af lufttelte består både af fortelte og et rejsetelt, som også kan anvendes som ”bus-telt” med tilslutnings-sluser til mindre autocampere.

Westfield teltene fås hos din lokale campingforhandler. For yderlige inspiration: Westfields Lufttelte

 

Prøv også at læse disse indlæg