Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Maksimal komfort og større lasteevne til fornuftig pris

af Ann Karina
LMC Musica 520D


Musikken spiller stadig for LMC-Caravan. I hvert fald har den tyske producent af campingvogne valgt at satse stort på bestseller-serien Musica, som nu er udvidet fra 11 til 15 nye modeller og indretninger

En bestseller blandt bestsellerne er Musica 520D. Med sine 5,5 meter er det en populær klasse, og den repræsenterer alle de innovative forbedringer, som LMC har implementeret i serien, der omfatter størrelser fra fire til over syv meter.

– Som forhandlerforening er det en fornøjelse, at fabrikken altid er lydhør over for vores forslag til forbedringer. Der bliver lyttet og handlet derefter, siger Tommy Rasmussen fra LMC Forhandlerforening.

For danske campister er køkkenet et omdrejningspunkt. Det skal være funktionelt og designmæssigt være smart.

– Og der har man atter lyttet til os herhjemme. Et eksempel er bordpladen, som nu er udvidet, så den runder ind over fodenden i den ene side af den store dobbeltseng. Det giver mere afsætningsplads, siger han.

I det sort marmorerede køkkenbord er de tre gasblus dækket af en smart todelt sort glasplade og blussene har selvfølgelig elektrisk tænding. Overfor er det 110 liter store køleskab i sort højglans monteret i ståhøjde.

LMC har nydesignet rundsiddegruppen i Musica, så der ikke længere er meget rundt over den.

– LMC har fjernet de runde hjørner. Så, når maden er nydt, og det er tid til at se fjernsyn, læse eller lytte til god musik, kan man smække benene op og sidde afslappet uden vrid i ryggen, siger Tommy Rasmussen og fortæller videre, at ryglænene er blevet meget mere komfortable med en runding i lænden for bedre ergonomi.

I modeller med dobbeltseng er denne blevet bredere ved at fjerne en lille afsætningsplade i toiletrummet for til gengæld at udnytte den ekstra plads i soveværelset. Madrassen er LMC’s egen koldskumsmadras med fem differentierende liggezoner efter kroppens vægtfordeling. Sengen har desuden et hovedgærde, der kan hæves og sænkes efter behov.

For den moderne campist, er det vigtigt, at man kan medbringe både cykler og sportsudstyr sammen med alle de andre pakkenelikker uden at overskride totalvægten. Med nye materialer og konstruktioner arbejder LMC konstant på at gøre vognene lettere og omvendt øge den tilladte totalvægt og dermed lasteevnen.

– Med en vogn som 520D kan man således opnå en lasteevne på ikke mindre end 600 kilo, hvilket vel rækker rigeligt for de fleste.

– Alt i alt handler det i Musica om maksimal komfort og større lasteevne til fornuftige priser, Siger Tommy Rasmussen.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : LMC

 

 

Prøv også at læse disse indlæg