Nedsæt brændstofforbruget her og nu

af Bjarne Søby
ecobox aoc

Hvad ville du sige til at spare mange penge på det dyre brændstof til bilen. Og samtidig højne din samvittighed ved at nedsætte udledning af CO2 fra bilen?  Vel og mærke uden det går ud over bilens trækkraft? Så læs videre her om Ecobox.

OBS! Læs også Palle’s kommentarer nederst på siden. Her skriver han om sine erfaringer med Ecobox. 

Alle bilkonstruktører har indstillet lambdasonden og motorstyringen, så disse automatisk indretter sig efter brændstofkvaliteten. Men ingen konstruktører udviklet tilbehør som ændrer på brændstofkvaliteten. Og det er netop her at Ecobox gør forskellen.

Ecobox indvirker på brændstofkvaliteten diesel/benzin og er resultatet af års udvikling og forskning. Brændstoffets eksplosionseffekt forbedres gennem en molekylær ændring af brændstofmolekylerne. Ecobox aktive koncept går ind ved hjælp af et elektromagnetisk signal og fragmenterer brint atomerne fra brændstofmolekylerne i mængder, som kan måles af motorens elektroniske styreenhed. 

Ecobox henvender sig primært til bilister som kører over 20 km af gangen på vej, motorvej ved stabiliseret hastighed eller med regelmæssigt omdrejningsmoment. Ecobox har været testet i flere taxaer, og her er resultaterne for bykørsel som følger:

Små ture på mindre end 20 km. (afgangssted / ankomststed)giver ikke en målbar forbedring. Ved bykørsel er resultaterne afhængige af trafikken og hyppige standsninger ved lyskryds o.l. vil ikke give resultater.

Så det er de ved de lange stræk på lande- og motorveje, der for alvor kan spares penge. Og det må siges at være sød musik i en aktiv campists ører.

Ecobox koster 2.260,- kr. og kan installeres på under 10 minutter. På Ecobox’s hjemmeside kan man læse mere om produktet, se installationsvejledning og beregne hvor mange penge man kan spare på brændstof, hvis man får en Ecobox installeret i bilen.

Ecobox forhandles i Danmark af DCT.

Links:
Hjemmeside: Ecobox | DCT

Prøv også at læse disse indlæg