Ny App fra Isabella

af Ann Karina
Nu vil Isabella endnu tættere på campisterne med deres nye App

Isabella er på banen med en verdenspremiere. Som den første campingvirksomhed i verden er Isabella klar med en helt nyudviklet app, der giver direkte adgang til Isabellas udviklingsafdeling via smartphone eller tablet.

Normalt er det udvikling og fornyelse af fortelte, der er på dagsordenen i Isabellas udviklingsafdeling i Vejle. Men nu har man her udviklet noget helt nyt og anderledes: En app der i første omgang fås til iPhone og iPad. Den bliver et vigtigt værktøj for udviklingsafdelingen, for app’en skal give Isabella større mulighed for både at opleve, forstå og efterkomme kundernes ønsker.

Innovator App

Den nyudviklede app har fået navnet Isabella Innovators app. Den vil løbende komme med konkurrencer, brugerundersøgelser og spørgsmål, der skal danne grundlag for udvikling og tilpasning af Isabellas sortiment. Her vil det være alt fra undersøgelser omkring de mest populære farver til en mulig ny detalje til forteltet, der kan blive forhåndstestet via app’en. Vi forventer, at hver undersøgelse vil løbe ca. en måned, hvorefter der bliver udtrukket gode campingpræmier, fortæller marketing manager Tina Skjødt fra Isabella.

Et billede siger mere..

Selvfølgelig kommer iPhonens og iPad’ens kamera i spil, siger Tina Skjødt. Nye idéer kan afleveres både som tekst eller som foto. Og vi vil gerne vide meget mere om, hvordan vore kunder indretter deres fortelte. Det kan vi se, hvis de sender billeder til os. Det giver os også mulighed for at se forskellene på indretning af forteltene på vores forskellige eksportmarkeder. I først omgang vil vi implementere Isabella Innovators app i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland og Holland.

Noget for noget

Selvfølgelig vil app’en også give brugerne noget tilbage, siger Tina Skjødt. Først og fremmest er der alle de gode præmier, man kan vinde, men der vil også være et særligt afsnit med Tips & Tricks, hvor gode råd fra både brugere og Isabella er tilgængelige.

Find den her

Man finder link til app’en på isabella.net. eller den kan hentes direkte på iTunes Store. Vi tror på det bliver en succes til glæde for både os og vore kunder, slutter Tina Skjødt. Det er vores plan, at Isabella Innovators app hurtigt bliver tilgængelig på alle smartphones og tablets.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg