Ny Dethleffs Aero campingvogn med masser af udstyr

af Bjarne Søby

Dethleffs Aero er en ny campingvogn med fokus på design og ekstra meget udstyr som jubilæumsmodel i nyt moderne design til en attraktiv pris.

 

I 1931 opfandt skistok- og piskefabrikanten Arist Dethleffs den første camping- vogn i Tyskland, fordi han gerne ville have sin familie med sig på lange forret- ningsrejser. Modelår 2021 er således også 90 års fødselsdagen for camping som ferieform, hvilket Dethleffs fejrer med en ny modelserie. Det nye familiemedlem hedder Aero, et navn, som sikkert virker bekendt hos nogle Dethleffs fans, for denne modelserie fandtes allerede. Den står for pålidelighed, solid kvalitet og for et usædvanligt moderne designsprog.

dethleffs aero 2021 01

Også Aero følger i sin forgængers fodspor. Det drejer sig om en designorienteret campingvogn af høj kvalitet, der primært henvender sig mod en yngre, prisbe- vidst målgruppe, der sætter pris på også at kunne sætte individuelt præg på ud- styret. Udover den attraktive pris og det usædvanlige design er dette en af Aeros største aktiver. Ved modeller med lav pris er der ofte givet afkald på design og valgmuligheder, men dette er langt fra tilfældet for Aero, som imponerer med sit design og udover tre forskellige stofkombinationer tilbyder en lang række muligheder.

dethleffs aero 2021 02

En omfattende 90-års-jubilæumspakke til en særdeles favorabel pris. og gør modelserien endnu mere attraktiv. I øvrigt: Er man til vintercamping, kan Dethleffs‘ specielle vinterkomfortpakke tilkøbes. Det samme gælder for autark-pakken.

Fuldendt

Udvendigt fremstår Aero med ets moderne design, som afrundes af den omfattende jubilæumspakke. Denne omfatter 17-tommers alu-fælge, glatte sider, designelementer i front og bag, et vindue i den ekstra brede dør ind i bodelen, en ekstra tagluge og trækstangsafdækning.

Indvendigt har Aero har sit helt eget designsprog. Her møder klare, flydende linjer afrundede, bløde elementer og en moderne, luftig, og let rumfølelse. De tofarvede møbelfronter med kontrastfulde detaljer, der kombinerer den lyse træoptik med hvide kabslåger, møbelklapper og væg-dekorationselementer, tilføjer endnu mere friskhed og lys i vognen.

Aero modeller

Den nye Aero findes i fem forskellige grundrids. De er alle 230 cm i bredden, har en totallængde på 634 cm til 751 cm, og er enkeltakslede. Ved udviklingen af modelserien har man udvalgt de mest populære grundrids og taget bedst-sælgerne med i Aero modelserien.

dethleffs aero 2021 03

Den mindste i flokken er Aero 410 QS med tværstillet dobbeltseng i fronten og en sidesiddegruppe og et stort klædeskab i bag. Aero 470 FR er en gammel kending i Dethleffs‘ modelprogram og lokker med en dobbeltseng i fronten med toilet/bad ved siden af, mens vasken er placeret i det åbne rum. I bag finder man en stor rundsiddegruppe. For familier har serien Aero 500 QSK. Her sover forældrene i dobbeltseng i fronten, og børnene i køjesenge i bag. Tilhængere af enkeltsenge

vil nok mere synes om Aero 510 ER og den lidt større Aero 520 ER. Modellerne har en tilladt totalvægt på 1.200 til 1.400 kg og kan alt efter grundrids opvejes til 1.500 eller 1.800 kg.

Vi kender endnu ikke til leveringtidspunkt eller priser, men kontakt den nærmeste Dethleffs forhandler for yderligere oplysninger. Du finder din forhandler her: Dethleffs

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar