Ny luxuriøs autocamper fra Adria

af Bjarne Søby
Ny luxuriøs autocamper fra Adria

St. Bededag var der snigpremiere hos den danske Adria forhandler af autocampere. Æresgæsten var den nye »MATRIX SUPREME« – og lad os allerede nu afsløre, at vognen sætter nye standarder.

Det første eksemplar af Adria’s nye delintegrerede autocamper »Matrix Supreme« er netop landet hos den danske forhandler, der i St. Bededagsferien holdt ”Snigpremiere”.

– De første reaktioner fra publikum har været meget positive, fortæller Johannes Dahl fra Autocamp Danmark. Faktisk har de været så positive at den første køber meldte sig på banen næsten samtidig med, at vi kørte vognen ind i udstillingslokalet.

Og den nye Matrix Supreme er da også værd at kigge nærmere på, da den indeholder en række nyheder som sætter nye standarder for autocampere.

Renault bredsporet chassis
Blandt nyhederne i den eksklusive Matrix model er opbygningen på Renault Master chassis. Det gør autocamperen anderledes både med hensyn til udseendet og komforten.

Selvom man sagtens kan se lighedstrækkene med Adria’s øvrige delintegrerede autocampere, ligner den nye Matrix Supreme ikke nogen anden på markedet. Specielt den markante front og de bløde linier over taget, giver vognen et robust og dynamisk udseende.

Chassis’et er bredsporet hvilket giver rigtig gode køreegenskaber og god retningsstabilitet – uanset om man vælger standard motoren med 125 hk eller nummeret større med 146 hk. Begge er dieselmotorer, de har masser af moment, god brændstof­økonomi og de lever naturligvis op til Euronorm 5 miljøkravene.

Alde gulvvarme er standard
Matrix familiens nye Supreme-model er forfinet med nyt møbeldesign og den er født med masser af udstyr.

Inde strømmer der masser af lys ned fra panoramavinduet i loftet over den rummelige hjørne-siddegruppe, og både siddegruppen og panoramavinduet har i denne model fået stemplet ”standardudstyr”. Men også det omfattende Alde centralvarmeanlæg – der leverer varme til beboelsen, til gulvet og til kabinesæderne – er standard.

Hjørnekøkken og LED lys
Hjørnekøkkenet er et kapitel for sig. Der er god afsætteplads, skuffer og skabe til opbevaring, stort køle/fryseskab samt et lækkert komfur med 3 blus samt gasbageovn. Den energibesparende LED belysning er elegant integreret og giver godt arbejdslys.

Ny luxuriøs autocamper fra Adria

Matrix Supreme kommer i 2 forskellige modeller med enten en stor fritstående dobbeltseng, eller 2 enkeltsenge hvor sidstnævnte er hævet over en stor garage, der giver plads til cykler, golfudstyr o.s.v. Og for optimal komfort er sengene naturligvis udstyret med manuel elevationsbund­ der hæver hovedgærdet på sengen – igen standardudstyr.

Plads til gæster, børn eller børnebørn
Den komfortable hjørne-siddegruppe kan forvandles til soveplads, men er der behov for flere permanente opredninger findes løsningen i hæve-sænke sengen som vognen kan udstyres med i forenden. Dermed bliver der også plads til gæster, børn eller børnebørn – op til enten 6 eller 7 opredninger alt efter hvilken model du vælger.

Ny luxuriøs autocamper fra Adria

Oplev Matrix Supreme og Adria’s øvrige modeller hos Autocamp Danmark

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : AutoCamp Danmark

Prøv også at læse disse indlæg