Spar på varmen med fleksibel rumdeler

af Ann Karina
Spar på varmen med fleksibel rumdeler

En ny smart rumdeler til forteltet opfylder et længe efterspurgt ønske hos moderne campister.

Med større campingvogne og dermed også større fortelte opstår der selvfølgelig nye behov. Samtidigt benytter mange campister deres campingvogne ikke bare i højsæsonen men i stadigt højere grad også i skuldersæsonerne.

Kombinationen af større fortelte og campinglivet i kølige perioder har igennem årene fået flere og flere campister til at efterspørge en nem og fleksibel måde at opdele forteltet på.

– Vi har lyttet til campisterne og har nu lanceret en rumdeler, der ikke alene opfylder behovet for nemmere opvarmning i kolde perioder, men som også giver mulighed for at udnyttet forteltet mere fleksibelt, siger Morten Kjeldsen fra Europas største producent af fortelte, danske Isabella.

Rumdeleren er designmæssigt lavet som en typisk endevæg i et fortelt, der blot monteres midt i forteltet. Og det er selvfølgelig med vindue og indgang, ligesom den er forberedt til montering af gardiner.

Spar på varmen med fleksibel rumdeler

– Det handler om velvære. Når vi er på campingpladsen bruger vi 80 procent af vores vågne tid i forteltet. Det er her vi er sammen med familien og vennerne. Det er her vi hygger os, så derfor er det vigtigt, at forteltet som helhed også er funktionelt, fortsætter Morten Kjeldsen.

– Ved at halvere forteltet er det betydeligt nemmere at opvarme den del, vi rent faktisk opholder os i. Den anden halvdel kan så bruges som forstue eller hall, om du vil. Her kan barnevognen og ungernes cykler stå, eller man kan lave den om til en overdækket veranda ved at afmontere forteltets endevæg og åbne siden, siger han.

Når først rumdeleren med den medfølgende støttestang er monteret hen over forteltets midterstang, kan den let lynes af og på. Med en verandastang monteret kan vinduet åbnes halvt, så der er frit udsyn til verandaen og livet udenfor.

– Og monteringen er ganske nem. Det gør man først, når forteltet er sat op. Man kan altså vente til vejret pludselig skifter og det bliver køligt, så behovet opstår, siger Morten Kjeldsen og slutter:

– Så alt i alt er vores rumdeler en utrolig fleksibel løsning på et stort behov og en løsning som alle campister let håndterer.

Rumdeleren fås til Isabellas fortelte med dybdemål på henholdsvis 2,5 og tre meter.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg