Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Tabbert 2013

af Bjarne Søby
Grand Puccini – Tabberts nye flagskib

Tabbert har desværre ikke en så stor udbredelse i Danmark, som mærket måske fortjener. Og det er egentlig synd, for Tabbert laver gedigne campingvogne i høj kvalitet. Og der er masser af nyt fra Tabbert til sæson 2013.

 

Da Vinci serien Tabberts populære Da Vinci serie er stort set blevet totalt redesignet – både udvendigt og indvendigt – og i 2013 kommer den i 12 forskellige planløsninger.

Tabbert Da Vinci er total redesignet i 2013Tabbert Da Vinci er total redesignet i 2013

Da Vinci har også Tabberts geniale tagkonstruktion. Det er 5,8 centimeter tykt og dermed ca. dobbelt så tykt som et „standard“ campingvognstag. Gennem dyser i tagkonstruktionen kan luften  cirkulerer gennem et lag flis i taget. Dette er med til at forhindre dannelsen af kuldebroer og kondensvand – og det uanset vejr og årstid. Dette giver også taget en unik isoleringsevne. Om vinteren bliver varme/energi spildet væsentlig reduceret, og om sommeren dæmmes der op for solens stærke stråler, hvilket giver et behageligt indeklima. Derudover skærmer det robuste dobbelttag også mod udefra kommende støj.

To-farvet design. Bemærk de flotte baglygter og det kraftige rangergrebTo-farvet design. Bemærk de flotte baglygter og det kraftige rangergreb

Indvendigt er der ny optik på møbelfronter, skabene har fået kraftige, massive hængsler og håndtag i rustfri stål med „push Lock“ åbning. En liste i massiv træ omkranser bordpladerne i den nye Da Vinci, og glasbunden i den nye vitrine ser ikke kun godt ud, den er også en praktisk del af den smarte glasholder.

Ny optik på møbelfronterNy optik på møbelfronter

Masser af luft og lys i Da Vinci 2013 modellerMasser af luft og lys i Da Vinci 2013 modeller

Køkkenet er blevet udstyret med en ekstra stor vask, så nu kan selv de store gryder vaskes op i vognens køkkenvask. Praktisk er også det nye køkkenregal, som hænger på væggen. Her kan man opbevare diverse køkkenredskaber helt efter eget ønske.

Det nye køkken i Da Vinci serien.Det nye køkken i Da Vinci serien.

I 2013 leveres Da Vinci med de lækre Froli sengesystemer. En kvalitets springmadras sørger for den perfekte vægtfordeling, og medvirker til en minimal belastning af ryggen, mens man sover.

Stor siddegruppe med komfortable hynder og søjlebord.Stor siddegruppe med komfortable hynder og søjlebord.

Også belysninger er der gjort meget ud af. Udover loftslamper og læsespots giver den indirekte belysning en hyggelig atmosfære i campingvognen.

Grande Puccini Tabbert Grand Puccini er en ny model i Tabberts program i 2013. Den afløser Paganini, og er dermed Tabberts nye flagskib. Grand Puccini er er en utrolig flot og spændende campingvogn. Den har mørke ruder, og de meget moderne baglygter og inte sidemarkeringslygter gør Grande Puccini til sin helt egen.

tabbert 2013 08tabbert 2013 08

Både for- og bagende er fremstillet i fiberforstærket Polyuerethan, og designet giver både et klassisk, men samtidigt en moderne udtryk. Taget er Tabberts geniale sandwich konstruktion med luftgennemstrømning og bevægelig flis.

Der er 'bagagerum' bagerst og se lige de flotte baglygterDer er ‘bagagerum’ bagerst og se lige de flotte baglygter

Interiøret er udstråler elegance og ekstravagance. Mørkt varmt træ sætter de smukke møbler flot i scene. Kraftige beslag og lækker ”soft close” på skuffer og skabe sørger for den nødvendige stabilitet.

Interiøret er udstråler elegance og ekstravaganceInteriøret er udstråler elegance og ekstravagance

Se lige dette TV-arrangementSe lige dette TV-arrangement

Ekstra store greb med ”Pushlock” giver god funktionalitet, og harmonerer godt med aluprofilen på klædeskabet. Håndvasken i mineralkunststof passer perfekt i helhedsindtrykket af interiøret.

Ekstra store greb med ”Pushlock”Ekstra store greb med ”Pushlock”

Flot badeværelseFlot badeværelse

Froli sengesystemet er fra 2013 sæsonen også en del af standard udstyret i Tabbert Grand Puccini. En kvalitets springmadras sørger for den optimale vægtfordeling, og skåner samtidig ryggen mest muligt under søvn. Det harmoniske lyskoncept sørger for den optimale rumfølelse i vognen, og runder interiøret perfekt af i det nye Tabbert flagskib.

Imponerende loftslampe og masse af indirekte belysningImponerende loftslampe og masse af indirekte belysning

Links:
Relevante Link(s) : Tabbert

Prøv også at læse disse indlæg