Nye autocampere fra LMC

af Bjarne Søby
lmc 2008 billed nov autocamper

Importørerne af LMC udvider modelprogrammet for autocampere i top og bund

”I den forgangne sæson introducerede vi for første gang autocamperne fra LMC på det danske marked. Det viste sig at være en rigtig god satsning. Vi er ovenud tilfredse med salget”.

Det siger Tommy Rasmussen, Østsjællands Caravan Center, der sammen med Løgstør Caravan Center, Krone Camping i Løgumkloster og Fredensborg Caravan i Helsingør står bag importen af de tyske kvalitets-campere.

”Den tyske fabrik satte nogle høje mål fra starten. Vi frygtede ærlig talt, at vi ikke kunne opfylde dem. Men det kunne vi. Alle de vogne, vi fik hjem, er solgt”, siger han videre.

Med baggrund i succesen udvides det danske modelprogram nu i både den prisgunstige ende og i ”kongerækken”, som de kalder LMC Liberty Finish modellerne, der byder på rendyrket luksus. Autocamper-programmet bestod i 2007 af fire serier alkove og delintegrerede campere, som fastholdes med nye modeller.

”Men vi ved, at mange efterspørger en modelstørrelse, som kan være familiens anden bil, rejsekontor og samtidig en bekvem feriemobil. Og alt det får man til fulde med vores startserie LMC Liberty Basic”, siger Tommy Rasmussen.

Serien består af to alkovemodeller og to delintegrerede vogne, som alle holder sig lige under de seks meter med henholdsvis 2,30 og 2,20 meter i bredden. Modellerne er bygget på flade understel fra Ford og byder på stærke 2,2 liters motorer.

”Specielt den mindste, LMC Liberty Basic Van, venter vi os rigtig meget af. Den er kompakt og sporty med hæk spoiler, lækre pilotsæder og stor tagluge. Samtidig byder den på al den komfort, som den fleksible, mindre familie ønsker sig”, siger Tommy Rasmussen.

Startserien fås til gunstige priser fra 530.000 kr. og er derfor et godt alternativ som familiens anden bil, hvor man samtidig får den frihed, et veludstyret og komfortabelt fritidshus på hjul giver.

I den anden ende – i ”Kongerækken” – skal man til lommerne, hvis man vil have del i herlighederne. Her lokker Liberty Finish modellerne med både en delintegreret og en helintegreret vogn på henholdsvis 5,90 og 6,90 meter. Sølvfarvet med afrundede former og tilspidset snude fremstår den fræk og eksklusiv. Indvendigt er der kælet for alle detaljer med kirsebærtræ, innovative løsninger og med masser af lys, der giver rummelighed og velvære. De fire fremadrettede passagersæder kan med et snuptag omdannes til en bekvem L-formet siddegruppe til de hyggelige aftener.

Udstyret er omfattende med indretning til ekstrem vintercamping, bageovn og bl.a. avanceret elektronisk kontrolpanel. Modellerne er bygget på Fiat og leveres med op til 160 hk og vil blandt andet kunne fås med partikelfilter og automatgear.

Finish-serien starter med priser fra 825.000 kr., og de kan sammen med det øvrige modelprogram beundres hos de fire forhandlere og på vinterens campingmesser.

 

Prøv også at læse disse indlæg