Annonce (læs mere efter annoncen)

På tur i en autocamper – så’n lidt uden for sæsonen – Del 3 – Skagen

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Carado autocamper. Det er november måned, og de fleste campingpladser er nu lukket. Men det betyder ikke så meget, når man rejser i en autocamper. Dels er man nærmest selvforsynende, og dels er der masser af smukke og spændende steder i Danmark, hvor man kan overnatte. Vi startede vores tur i Kalvehave på Sjælland. Derfra kørte vi til Fyn, og nu er vi kommet til Skagen.

Videoen er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp, der nok er Danmarks største og mest erfarne forhandler af Carado autocampere.

Skagen er for os et helt unikt område. Der er fine campingpladser der, men de er alle lukket for sæsonen nu. Gennem app’en Camper Contact havde vi set, at det var lovligt at overnatte i autocamper uden på Grenen. Så det ville vi prøve. Det blev til en meget speciel oplevelse. Dels var der valgnat pga. valget i USA, del skulle vi sove næste midt i klitterne, og dels skulle vi gense Grenen. Og der mødte vi nogel dyr, vi aldrig havde være tæt på før.

Vi er på tur i en Carado T338 Clever Edition Autocamp All-In. Det er en lang model beskrivelse, så lad os starte med en forklaring.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Først og fremmest er der navnet Carado. Det er et tysk mærke skabt af Hymer gruppen. Hymer repræsenterer nogle af den fineste teknik og højeste kvalitet, når det gæler autocampere. Carado er ikke i samme klasse som Hymer, men Hymers knowhow smitter af på Carado.

Selvom om Carado er en såkaldt ’einsteiger-model’ – på dansk: begynder-model – så ser man tydeligt Hymers kvalitet i bl.a. møbel- og samle kvalitet. Man får kort og godt pænt meget autocamper for sine penge, når man køber Carado.

Clever Edition er Carados egen betegnelse for en udstyrsmodel med meget fabriksmonteret ekstraudstyr. Og Autocamp All-In er Autocamps egen betegnelse for en yderligere udstyret model. De har simpelthen smidt alt det udstyr ind i vognen, som de fleste alligevel ville tilkøbe. Så det lange navn betyder, at her er der en prisbillig autocamper i pæn kvalitet med en masse udstyr.

Vi synes da heller ikke, at vi mangler noget på denne tur. Det er uden for sæsonen, og da de fleste campingpladser er lukket for vinteren, så må vi i nogen grad benytte de dedikerede autocamperpladser på denne tur.

Det har vi ikke prøvet før, så det glæder vi os til. Vi skal være på tur med denne Carado autocamper i ca. en uge, og vi laver daglige videoreportager fra turen. Vores tredie reportage fra turen kan du se her

Klik her for at se første afsnit, og klik her for at se det andet afsnit.

Du kan se mere om priser og udstyr på Carado Autocampere her: Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg