Nu sner det i Norge!

af Ann Karina / Pressemeddelelse
Image


Sneen daler ned mange steder, minus-graderne har indfundet sig, snekanonerne arbejder på højtryk og allerede lørdag den 10. november åbnede Kvitfjell.

Verdens bedst snegaranti
Trysilfjellet garanterer sine gæster minimum 8 km nedfarter og 620 m faldhøjde i perioden 15. november og resten af sæsonen og fra 15. december – 20. april minimum 20 km nedfarter og 620 m faldhøjde. I dag sner det i Trysil og snekanonerne arbejder på højtryk.
Trysilfjellet åbner de første nedfarter onsdag 14. november.

” Sne, sne, sne, vi snakker ikke om andet i Trysil for tiden. I dag er det minusgrader og sneen daler ned. Ifølge vejrprognosen får vi minusgrader i mange dage fremover. Det betyder at kanonerne kan køre med fuldt tryk og at vi kan åbne den kommende uge”, siger driftschef Jan Linstad i Trysilfjellet Alpin AS.

Præparerede langrendsløjper
Skeikampen, der ligger på fjeldet 800 meter over havet, har et snesikkert, tørt og stabilt klima. Sæsonen for langrendsløbere er skudt i gang i dag. Med nysne i terrænet og sne fra snekanonerne er der præpareret en rundløjpe på 1 km og 10. november præpareres endnu en. Pisterne i skianlægget åbner den 17. november.

Skidestinationernes planlagte åbningsdatoer:

Kvitfjell   10. november
Trysil   14. november
Hemsedal  16. november
Gaustablikk  17. november
Hafjell    17. november
Skeikampen   17. november 
Geilo   23. november
Hovden 24. november
Vrådal   1. december
Tryvann/Oslo   1. december 
Kongsberg  1. december
Gautefall   1. december

Læs mere på www.visitnorway.dk og følg med i snemeldingerne

 

Prøv også at læse disse indlæg