Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Nyhed: Isabella Capri 2011

af Ann Karina
Isabella Capri 2011

Premiere fra Isabella! Det lette rejsetelt Capri er blevet totalt re-designet, og det er der kommet et anderledes og spændende fortelt ud af. Vi var med til premieren i Elmia, og i denne video kan du se meget mere til det nye Capri.

Normalt præsenterer Isabella de fleste af deres nyheder på messen I Düsseldorf. Det var dog ikke tilfældet i år. I år blev kun det redesignede Magnum telt præsenteret på messen i Tyskland. Så derfor ventede vi spændt på hvad Isabella ville præsentere på messen i Elmia. Vi havde nemlig hørt en lille fugl synge om, at Isabella også der ville præsentere et nyt telt.

Og vi blev ikke skuffet. Isabella præsenterede deres nye rejsetelt Capri. Det er blevet totalt redesignet i nye farver og fremstilles nu i en teltdug med polyesterbelagt yderside.Dette giver et mere rengøringsvenligt telt. Dybden er stadig 2,5 meter, og det nye Capri erstatter både det gamle Capriog Zenith Lux.

Men se med i denne video, hvor Claus Ikjær fra Isabella fortæller mere om forteltet.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Isabella Capri 2011
Klik i billedet for at afspille videoen

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg