Annonce (læs mere efter annoncen)

Nyhed: Isabella Capri 2011

af Ann Karina
Isabella Capri 2011

Premiere fra Isabella! Det lette rejsetelt Capri er blevet totalt re-designet, og det er der kommet et anderledes og spændende fortelt ud af. Vi var med til premieren i Elmia, og i denne video kan du se meget mere til det nye Capri.

Normalt præsenterer Isabella de fleste af deres nyheder på messen I Düsseldorf. Det var dog ikke tilfældet i år. I år blev kun det redesignede Magnum telt præsenteret på messen i Tyskland. Så derfor ventede vi spændt på hvad Isabella ville præsentere på messen i Elmia. Vi havde nemlig hørt en lille fugl synge om, at Isabella også der ville præsentere et nyt telt.

Og vi blev ikke skuffet. Isabella præsenterede deres nye rejsetelt Capri. Det er blevet totalt redesignet i nye farver og fremstilles nu i en teltdug med polyesterbelagt yderside.Dette giver et mere rengøringsvenligt telt. Dybden er stadig 2,5 meter, og det nye Capri erstatter både det gamle Capriog Zenith Lux.

Men se med i denne video, hvor Claus Ikjær fra Isabella fortæller mere om forteltet.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Isabella Capri 2011
Klik i billedet for at afspille videoen

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar