Oplev Adria Sonic på Ferie for Alle

af Bjarne Søby
presse_adria_0211_sonic_01

Fredag den 25/2 er der snigpremiere på Adria’s nye spektakulære og banebrydende autocamper »Sonic« på Ferie for Alle.

Nu er den her endelig! Adria’s nye banebrydende autocamper »Sonic« kan for første gang opleves i Danmark hos Autocamp Danmark i hal C på dette års “Ferie for Alle”. Dermed får publikum mulighed for at opleve »Sonic« flere måneder før man støder på den ude på landevejene.

Adria helt i top med Autocampere
Med udviklingen af »Sonic« lægger Adria sig for alvor helt i front på markedet for autocampere – den helintegrerede camper kan nemlig med ganske få ord beskrives som “befriende anderledes”.

Inde i autocamperen bydes du velkommen af lækkert interiør i meget høj kvalitet, og designerne har gjort et stor stykke arbejde i at fremelske rummeligheden.

Ude ligner »Sonic« ikke noget andet – den har sit helt eget unikke look. Udtrykket er moderne og dynamisk mens camperens sikkerhed er i højsædet.

Kig til stjernerne fra sengen
Sonic kommer i tre forskellige indretninger – med to enkeltsenge, en tværvendt eller en fritstående dobbeltseng. Dertil kommer en luksuriøs og rummelig siddegruppe, et veludstyret hjørnekøkken samt flotte toilet og badefaciliteter.

Adria Sonic
Adria Sonics dagligstue

Via tryk på en knap forvandles loftet over førerkabinen sig til endnu en bekvem og rummelig seng. Og de heldige “beboere” i denne seng får en bonus med sig i drømmeland – muligheden for at falde i søvn i stjernernes skær via det store indbyggede ovenlys-vindue.

Adria Sonic
Sengen over førersæderne i Adria Sonic

3 stærke motorvarianter
Autocamperen er bygget på Fiat’s lave chassis hvilket giver formidable køre¬egen¬skaber. Men også Sonic’s aerodynamiske udformning gør vognen til en drøm for personen ved rattet. Under hjelmen gemmer »Sonic« på en af 3 motorvarianter med 100, 130 eller 157 hk og masser af trækkraft.

Den nye »Sonic« ruller i de kommende måneder over produktionsbåndet på fabrikken i Novo Mesto, Slovenien, og de første eksemplarer forventes at kunne køre fra forhandleren ud på landevejene i slutningen af juni måned.

Adria Sonic
Adria Sonic indvendigt

Oplev »Sonic« hos Autocamp Danmark i hal C på dette års Ferie for Alle eller se den hos forhandleren i slutningen af juni.

Links:
Relevante Link(s) : Adria | AutoCamp Danmark

 

 

Prøv også at læse disse indlæg