Pilote G740 C Expression – luksusautocamper til omgående levering 

af Ann Karina

Det der slog mig, da jeg kom ind i denne Pilote G740 C Expression, var hvor lækker lys den er. Dens luftige og moderne indretning, og meget moderne farver med træstruktur og lyse flader, giver et friskt design.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med NBC Jels.

Pilote G740 C Expression er fyldt med gode finesser

Denne Pilote G740 C Expression er en fuldintegreret autocamper til en fornuftig pris, med masser af ekstraudstyr, og med rigtigt mange gode kvaliteter. Bl.a. at den kan leveres med det samme og med det perfekte varmesystem. Nemlig Alde varme.

G740 C Expressioner som sagt en fuldintegreret autocamper. Den er 7.40 m. Og har en totalvægt på 3.500 kg. Dog kan den vejes op til 4.200 kg., hvis man har kørekortet til det og ønsker det. Der er faktisk flere og flere der tager kørekortet så man kan køre med en højere totalvægt og på den måde, tilladt, kan laste mere i camperen.

Fantastisk indretning med masser af plads

Den har en meget funktionel indretning med fritstående dobbeltseng i bagende med elektrisk elevation, og med hæve – og sænke mulighed, så man kan øge volumen i garagen, eller give sengen en lavere indstigningshøjde. Camperen har også hæve/sænkeseng over siddearrangementet, så der er mange sovepladser. Og da der er selepladser til 5 personer, kan det være camperen til familien med børn, eller bedsteforældrene der gerne vil have børnebørnene med på tur. 

Siddearrangementet i denne Pilote har også plads til hele familien, eller mange gæster. Der er rigtig god plads, og bordet kan udvides og flyttes rundt efter behov. Køkkenet giver også rigtig god mulighed for at lave god mad. Der er god køkkenbordsplads, og masser af opbevaringsplads og et pænt stort køleskab med separat fryseboks. Læg mærke til alle de fine detaljer med kroge til viskestykker og hylder til krydderier.

Pilote G740 C Expression har en indretning der giver mulighed for at dele camperen op. Sove og badeafdelingen kan adskilles fra resten af vognen på en rigtigt praktisk måde med en fast skydedør. Der er masser af opbevaringsplads, så man kan være flere afsted.

Pilote G740 C Expression holder i mange år

Glasfiber er blevet meget populært, da det har mange rigtigt gode kvaliteter. Pilote G740 C Expression er 100 % glasfiber. Både sider, tag og bund. Der er ingen træ i konstruktionen og den har teknisk dobbeltbund. Varmesystemet er det meget velfungerende og gennemtestede  Alde system med vandbåren gulvvarme. Det betyder også, at den kan bruges året rundt – selv i hårde kuldegrader.

Se videoen hvis du er blevet lidt nysgerrig på denne autocamper, som kan leveres med det samme.

Prøv også at læse disse indlæg