Chausson 660 Exclusive Line – Autocamper nytænkning på et højere plan

af Ann Karina

At Chausson 660 Exclusive Line ikke er i finalen til Årets Autocamper ved Danish Camping Awards, er mig en gåde. Den er nytænkning på et helt nyt niveau, og den har allerede modtaget flere priser i Europa for sin innovation.

Denne artikel og video er lavet som et betalt partnerskab med DanCamper.

Denne desintegrerede autocamper har en helt unik indretning. Det er, så vidt vi ved, den eneste autocamper under 3.500 kg. Med to indgange. Der er den “normale” dør, og så er der en rigtig dør direkte ind i den store garage. Og det er en stor garage. Chausson 660 Exclusive har en garage hvor der er både fuld ståhøjde, og fuld adgang til og fra autocamperen fra.

Chausson 660 Exclusive Line har en multi-funktionel garage

Garagen kan fungere som en almindelig garage, men også som både et Walk-in closet (fortæl ikke dette til fruen ;)), og som opbevaring af alt fra cykler til ting og sager.  An kan også lade el-cykler i garagen. Hvis du F.eks. har hund, er det også et rigtigt smart rum til dem. De kan komme den vej ind, og da gulvet eg er klassisk garagegulv, kan de tørres af her inden de kommer ind på eks. tæpperne i resten af camperen. Der er også god plads til deres tæppe eller kurv.

New-Yorker lejlighed på hjul

Resten af Chausson 660 Exclusive Line autocamperen er også mega godt indrettet. Køkkenet er et af de største jeg har set i en autocamper på den størrelse. Og der er nærmest New Yorker indretning med en skillevæg der skiller køkkenet fra siddeområdet,  en samtidigt giver en åben indretning. Samtidigt er der rigtigt mange praktiske detaljer.

Siddeområdet er lavet i loungestil med flydesofa og plads til stort TV. Der er siddeplads til 6-8 personer og ekstra skamler/taburetter der nemt kan flyttes rundt. Bordet har også et helt nyt design. Jeg har i hvert fald ikke set det før. Praktisk og fleksibelt.

Ud over alle disse design – og indretningsmæssige finesser, er der selfølgelig også en masse teknik der gør denne Chausson 660 Exclusive Line til noget specielt. Men se videoen, og hør og se mere om det i den. Den kommer også med en masse ekstraudstyr bl.a. solceller og markise og gulvtemperering (ved strømtilslutning) Så den er stort set køreklar.

At jeg lyder begejstret, er meget oprigtigt. Det er nok et af de mest nytænkende designs og indretninger jeg har set længe i en autocamper. Den er selvfølgelig ikke for alle, men smag og behov er forskellige og kan man lide det lidt anderledes, men funktionelle design, bør man kigge på denne Chausson 660 Exclusive Line.

Prøv også at læse disse indlæg