Pilote P 696 D Evidence autocamper

af Bjarne Søby

Den ny model fra Pilote har en utrolig og rummelig indretning, og så er den spækket med udstyr som f.eks. solceller, parabol, markise og meget mere.

Denne artikel er lavet i samarbejde med NBC Niels Brændekilde

Da vi kom ind i Pilote P 696 D Evidence første gang på Autocamper Show i Fredericia i år, fik vi begge den der fornemmelse af, at denne autocamper kunne vi godt se os selv på tur i. Først og fremmest fordi, den var utrolig rummelig samt lys og luftig. 

Pilote P 696 D Evidence er virkelig rummelig

Den er indrettet med en kæmpe siddegruppe, hvor bordet kan klappes sammen, så det kun fylder det halve. Det gør at man kan bevæge sig rundt i autocamperen, og bordet kan stadig benyttes.

Rummeligheden er også til stede i køkkenet, hvor man sagtens kan komme forbi hinanden – også selv om der laves mad i køkkenet. 

Masser af plads – også i køkkenet

Bagerst i vognen er der et stort tværstillet badeværelse med bruseniche og masser af skabsplads. 

Rummeligheden er skabt ved at lade senge være oppe under loftet, når man ikke sover. Sengen kan køres ned til ca. 60 cm. overgulvhøjde, så den er let at komme ind og ud af.

Den store sænkbare seng i Pilote P 696 D Evidence

Vi nævnte at den var fyldt med udstyr. Tilnavnet Evidence betyder, at der er tale om en udstyrs-variant, der bl.a. indeholder solceller, parabol, markise, tv, navigation, stort display i førerhuset, og meget mere.

Se mere til Pilote P 696 D Evidence i videoen herunder:

Prisen er 995.000,- kr. og den kan ses hos NBC Niels Brændekilde i Jels

Prøv også at læse disse indlæg