Autocamper RoTEC Lift 682 G

af Bjarne Søby
presserotec_02062010_01

RoTEC Lift er navnet på den nye del-integreret autocamper fra T.E.C., ikke kopieret, men videreudviklet. PB Scandi mobil i Allingåbro kan nu præsentere den helt nye RoTEC Lift 682 G fra T.E.C.

Model 682 G er et af tre nye grundrids med hæve/sænke seng, der kan leveres i T.E. C ´s RoTEC-serie, som er bygget på Fiat chassis. „Lift” er betegnelsen for den hæve/sænkeseng som ligger gemt foran i autocamperen over siddegruppen. På den måde kan en delintegreret autocamper, som ved første øjekast ligner en 2 personers, hurtigt tilbyde 2 ekstra sovepladser.

 

De 3 grundrids har 4 væsentlige punkter tilfælles.

1. Der er fri passage gennem yderdøren, når hæve/sænke-sengen er nede, hvilket adskiller RoTEC´en fra mange af sine konkurrenter.

2. Køkkenet befinder sig ikke under hæve/sænke-sengen. Der er stadig fri passage til både køkkenbord og køleskab. Når børnene er lagt i seng kan mor og far stadig kom-me til en kold flaske vin i køleskabet. Om morgenen kan der også stadig anrettes morgenmad, hvis børnene vælger at sove længe.

3. Er sengen hejst op, er der fra bunden og op til underkanten af sengen hele 1,84 cm på trods af den hævede bund i rundsiddegruppen. I resten autocamperen er der en ståhøjde på 1,98 cm.

 

4. Sidst men absolut ikke uvæsentligt: De ekstra sovepladser påkræver ikke den velkendte alkove. På grund af godt konstruktionsarbejde har T.E.C. formået at lave det hele med en bilhøjde på kun 2,82 cm. Derved bibeholder man også de gode køreegenskaber som kendetegner en delintegreret T.E. C autocamper.

presserotec_02062010_02
Sådan ser det ud når sengen i RoTEC 682 G er sænket ned.

 

RoTEC Lift 682 G har en totallængde på 7,24 meter.

Har i bagenden en stor tværstående dobbeltseng med stor garage under. I køkkenet findes flere forskellige løsningsmodeller. I standard udgaven er køleskabet placeret under køkkenbordet, med et klædeskab ved siden af dobbeltsengen. Det giver en meget stor arbejdsflade i køkkenet. Mod merpris kan noget af det store køkkenbord og klædeskabet dog udskiftes med et stort højtsiddende køleskab. Totallængden på denne model er 6,87 meter. RoTEC Lift 662 tilbyder en langsgående fransk dobbeltseng og har en totallænge på 6,97 meter.

Modellen som nu kan opleves i Allingåbro er den store enkeltsengsmodel med stor garage.

 

Pressemeddelse.

 

 

Links:
Relevante Link(s) : T.E.C.

Prøv også at læse disse indlæg