Malibu Van på tur – Jagten på Nordlyset – del 1

af Ann Karina
Jagten på Nordlyset - Moss & Trondheim

Det her er virkelig vores drømmerejse. Og i en Malibu Van, der siges at være er et af de bedste mærker inden for autocampere og Vans. Turen handler ikke om sol og Sommer, men om oplevelser, og om at fange drømmen. Vi har i mange år, rigtigt gerne ville opleve nordlys. Ture er blevet aflyst pga. Corona og andre ting. Men nu havde vi endeligt muligheden for at tage af sted. Men der er udfordringer…

Første del af vores tur i vores lånte Malibu Van, fra København til Moss i Norge, var lidt hård. Sindssygt meget vind og regn. Men ikke hårder end at vi kunne køre normalt og normal hastigheder. 

Vi landede i Moss, på en ganske fin autocamperplads, ved 17 tiden. Grunden til at vi lige valge Moss, er lidt speciel og meget personlig, men hør om det i videoen.

Vores Malibu Van klarede det flot

Næste dag havde vi en lang dagsmatch i vores Malibu Van – næsten 600 km. Det er var på norske vinterveje. Egentlig var vejene rigtigt fine, men vi skulle også lige vende os til, at det bliver mørkt meget tidlige end i Danmark.

Da vi var lidt bombede efter at have kørt i meeeget skiftende forhold, og havde brug for at lande lidt, besluttede vi os for at blive i Trondheim en ekstra dag. Vi har været her engang før, for 9 år siden, så vi tænkte at ville egentlig gerne ville se byen igen. Så derfor blev det til at sove, lidt meget, længe og oplevelser i byen.. Og v skulle lige gense nogle seværdigheder, bl.a. Nidaros Domen. Og heldigvis var det ikke svært at køre og parkere vores Malibu Van i centrum.

Nidaros Domen var, helt igennem, en vildt fantastisk oplevelse. En ting er at,  jeg er vild med kirker, domkirker, katedraler – jeg finder en ro når jeg går ind i disse rum, en anden ting er, den er bare helt igennem fantastisk smuk.

Se vores video fra Moss & Trondheim herunder

Men der er også mere til Trondheim end Nidaros Domen… og i næste afsnit tager turen en anden drejning……

Se alle afsnit i denne rejsebeskrivelse her:

Prøv også at læse disse indlæg