Salget af Fendt campingvogne i Danmark stiger markant

af Bjarne Søby
fendt blog post 260515 550 01

Flere og flere vælger Fendt, når de skal købe ny campingvogn. Fendt er nu det 3. mest sælgende mærke i Danmark, og der er der flere grunde til.

Fendt er blevet moderne, trendy og meget stilren

En af grundene til det stigende salg er, at Fendt de seneste år har gennemgået end markant forvandling. Tidligere så mange campister Fendt campingvogne som en lidt tung og meget ’tysk’ campingvogn, men den tid er slut nu.

Alle Fendt campingvogne er blevet totalt re-designet de seneste år, og Fendt fremstår nu som en moderne, trendy og meget stilren campingvogn.

fendt blog post 260515 550 02Selvom Fendt er blevet re-designet udvendig som indvendig, så har Fendt stadig sit eget, unikke og let genkendelige look.
Vi definerer os alle – i større eller mindre grad – gennem de ting vi køber og omgiver os med. Og ligesom med tøj, møbler og biler, så sender campingvognen også et signal om hvem man er, og hvilke værdier man lægger vægt på.

fendt blog post 260515 550 03Et godt og gennemført design er blevet vigtigt for mange, og Fendts nye stilrene og meget trendy design falder i mange campisters smag.

For kvalitetsbeviste ’ feinschmeckere’

Fendt har altid været indbegrebet af høj kvalitet. På Fendts fabrik i byen Mertingen i Tyskland, vægtes godt håndværk særdeles højt. F.eks. har man indrettet produktionen sådan at campingvognene bliver samlet af forskellige teams. Hvert team har deres egen opgave som en del af den samlede produktion.

Men én opgave har alle teams tilfælles – nemlig at kontrollere at teamet før dem har udført deres arbejde godt nok. Derved bliver alle campingvogne kvalitetssikret løbende gennem hele produktionsprocessen.

fendt blog post 260515 550 04Fendt har valgt kun at vælge kvalitetsmaterialer i konstruktionen og i opbygning af møbler.
Kombinationen af opbygning og valget af materialer sender et tydeligt signal om et kvalitetsprodukt, hvilket også er en grund til at flere og flere vælger Fendt.

Omfattende program rammer bredt

Fendt har 6 modelserier med et meget bredt udvalg hvad indretninger angår. Der er så at sige en Fendt til alle. Den markant stigende efterspørgsel på Fendt campingvogne skyldes nok også at Fendt har været gode til at tilbyde udstyrsmodeller som f.eks. Selection og Performance. De sælges med en masse fabriksmonteret ekstraudstyr og er meget efterspurgte.

fendt blog post 260515 550 05Det er bl.a. køkkener som dette, at der understreger Fendts høje kvalitet
Fendt er det tredje mest sælgende campingvognsmærke i Danmark. I perioden 01. sep. 2013 til 10. maj 2014 havde Fendt en markedsandel på 7.6 procent. I perioden 01. sep. 2014 til 10. maj 2015 havde Fendt en markedsandel på 8.13 procent.

Se mere om Fendt campingvogne her: Fendt

 

Prøv også at læse disse indlæg