Snigfotografen har luret hos Isabella

af Bjarne Søby
Kæmpe Penta fra Isabella

Isabella A/S Vejle ligger ikke på den lade side, når der kommer nye og større campingvogne. Designere og konstruktører arbejder stadig på højtryk med nye modeller, og her et kæmpe fortelt.

Seneste og vel nok markeds største campingvogn Dethleffs 950 TK på 11.5 meter total, og et omløbsmål til forteltet på 14,35 meter, er set hos Vejle Caravans, hvor Isabella var i gang med at afprøve historiens største fortelt.

Penta Concept 1435 er et imponerende syn med et bundmål på 3,5 meter gange 10 meter, d.v.s. ca. 35 kvm.

Iflg Isabella er Penta er suverent markedets mest testede fortelt, og er produceret i mere end 20 år, hvor mangecampister godt ved, at det er teltet som kan modstå de store storme, og give et sikkert og rigtig godt husly foran campingvognen.

Kæmpe Penta fra Isabella
Der er en imponerende facade på det nye store Penta

Beviset var i decemberstormen 1999, hvor 22 stk. af de større Penta fortelte overlevede uden større mén på Jesperhus Camping, hvor teltene var monteret på udlejningsvogne, som stod vinteren over.

Det er NU at ferien skal planlægges, og at også Isabellamærker stor interresse for camping, idet sikkerheden på campingpladser giver ro i sjælen, og at campister ofte snakker rigtig godt sammen, med hygge og samvær uden hensyn til status i livet.

Kæmpe Penta fra Isabella

Billederne er fra testopstillingen i hallen ved Vejle Caravans.

Pressemeddelelse / Foto: Tommy Boisen

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg