To nye Nexxo modeller fra Bürstner

af Ann Karina

Bürstner har et stort udbud af autocampere og Nexxo har været en velkendt del af autocamperprogram i lang tid. I den nye sæson 2010 vil denne autocamper blive endnu mere populær på grund af et udvidet udbud af grundplaner.

Blandt andet vil Nexxo fremover udelukkende blive bygget på Fiat Ducato chassis. Med det lave chassis og de brede aksler giver det Nexxo gode og økonomiske køreregenskaber.

Men den væsentligste forskel i forhold til tidligere er, at de nye autocampere i denne serie har et interiør i høj kvalitet i elm dekor lige som i de flotte Viseo modellerne. Nexxo har en god komfort og meget udstyr. Bürstner udvikler hele tiden på at gøre fornemmelsen af rummet større. Dette er gjort med en ny lys farve i køkkenet. De lyse møbelfronter på over- og underskabe gør, at autocamperen synes mere rummelig, og understrege det sporty design. Som ekstraudstyr kan alle Nexxo modeller fås med et stort skyroof, som er et stort soltag, der lader masser af sol og lys komme ind i autocamperen, og derfor giver interiøret en lys og venlig atmosfære. Udvendigt kan kunden vælge mellem farverne hvid, sølv og champagne.

presse_burstner_1109_nexxo_02

Nexxo t 580 er en ny model med en samlet længde på 6,24 m, der har en fransk seng, et toiletrum med bruser i bag og en rummelig siddegruppe i midten, som integrerer begge sæder foran.

Nexxo t 728 er den anden nye model, som har en længde på 7,44 m med to enkeltsenge i bag, et komfortabelt badeværelse med separat bruseniche samt et L-formet køkken i midten og et L-formet siddearrangement i førersiden. Derudover er der endnu flere skabe med plads til masser af bagage.

presse_burstner_1109_nexxo_03

Nexxo-serien fra Bürstner består af 5 modeller: t 569, t 580, t 660, t 687, t 728 G

Links:
Relevante Link(s) : www.buerstner-autocamper.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg