Sol, strand og skræddersyet komfort med Südwind Exclusive

af Bjarne Søby
Sol, strand og skræddersyet komfort med Südwind Exclusive

Det er svært at komme uden om den nye Südwind Exclusive, der stråler i solen med sit tidløse og friske design.´

Med sit bredde udvalg af forskellige grundrids byder Südwind Exclusive på campingoplevelser i særklasse. En skræddersyet komfort, der tilgodeser alle behov – om det er til fritid med hele familien eller en topersoners ferie.

Selv om det kun er et enkelt ord der adskiller den nye Südwind Exclusive fra sin populære navnebror, så er forskellen mærkbar og til at få øje på.

Indvendig lever den nye Exclusive til fulde op til sit navn – den fremstår i en ny mørk dekor; Dark Tulip, som gennembrydes i skabe af en flot kromliste. De elegante buede låger har smukke kromgreb. Det spiller fantastisk sammen med den lækre belysning som findes i vognen. Hynderne i de komfortable siddegrupper er udformet for en optimal siddekomfort, og de fås i 2 forskellige elegante stoffer. På udstyrssiden kan nævnes: Lækkert lysstyringssystem med Ambiente belysning og Led, Heki tagluge med belysning, 45 ltr. friskvandstank og stabilform støtteben. I Danmark leveres Südwind Exclusive desuden med Alu-fælge, elektrisk gulvvarme og en smart TV-holder.

Sol, strand og skræddersyet komfort med Südwind Exclusive

Südwind Exclusive er fritid på første klasse – den optimale ferie i en vogn, der sikrer høj kvalitet, smukt design og praktiske anordninger.

Südwind Exclusive fås i hele 11 forskellige grundrids, hvor af 3 af dem er specielt lavet til Skandinavien. Modellen starter med en klassik 450 FU med rundsiddegruppe og fransk seng. Den største model i Exclusive serien er en stor familievogn, nemlig 750 UKF med faste køjer, fransk seng, dinette og rundsiddegruppe. Et helt nyt grundrids er den smarte familievogn 580 FDK med faste køjer i bag, smart stort køkken i forskellige niveauer samt fransk seng. En komplet oversigt over alle grundrids, samt masser af information og flotte billeder kan ses på www.knaus.dk eller fås hos din lokale Knaus forhandler.

Südwind Exclusive er komfort for alle – glæd dig til ferien!

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

 

 

Prøv også at læse disse indlæg