Sommer som vinter: Hold næsten gratis ferie med en Hobby

af Ann Karina
Tænk at kunne placere sin feriebolig med den smukkeste udsigt og beliggenhed – i hver eneste ferie

Hobby campingvogne er et af de campingvognmærker der procentmæssigt holder sin gensalgsværdi bedst. Dette skyldes, at Hobby er Danmarks mest populære campingvogn og at der derfor er stor efterspørgsel efter brugte Hobby campingvogne.

Når man kigger på nypris kontra gensalgsværdi* forholder det sig faktisk således, at en ferie i en Hobby campingvogn er næste gratis. Se lige dette regnestykke:

En ny 460Ufe DY Hobby kostede i 2004: kr. 107.950,00
En brugt 460 DY Hobby fra 2004 koster i dag: *   kr. 74.800,00

Campingvognen har kostet i alt ved 9 års brug:  kr.   33.150,00

Dvs. den årlige omkostninger til ferieboligen er derfor kun: kr. 3.683,- pr. år.**

Hobby har flottere ferieboliger end de fleste luksushotellerHobby har flottere ferieboliger end de fleste luksushoteller

Denne udgift er den samme uanset om familien består af 2 eller 5 medlemmer. Ud over at man kan gøre brug af campingvognen i familiens hovedferie, er det også muligt at bruge campingvognen på mange andre tidspunkter af året. F.eks. påske, pinse, weekender, børnenes efterårs- eller vinterferie. Skulle familien have lyst til en miniferie, er det bare at hægte Hobby´en på krogen og afsted.

Hvis man skal regne overnatningsgebyr med på en campingplads i Kroatien for 14 dage i samme periode vil det være ca. kr. 4.500,- for 2 voksne og 2 børn (8 og 13 år).***

Ferie i udlandet

For at sætte tingene lidt i perspektiv, er det interessant at regne ud hvor mange penge man ville bruge på charterferier i en periode på 9 år.****

14 dages ferie i Hotellejlighed i Kroatien pr. år:  kr. 34.192,-
14 dages ferie i Hotellejlighed i Kroatien i 9 år:   kr. 307.728,-

Her er der igen tager udgangspunkt i en familie med 2 voksne og 2 børn (8 og 13 år). Rejsemålet er et af danskernes favoritrejsemål, nemlig Kroatien. Der er booket en lejlighed, med plads til alle 4 familiemedlemmer, på et hotel med 3 stjerner uden nogen form for måltider inkluderet. Feriens varighed: 14 dage.

Hobby Premium er en moderne klassiker, der helt sikkert vil have en høj gensalgsværdiHobby Premium er en moderne klassiker, der helt sikkert vil have en høj gensalgsværdi

Ferie i Danmark

Hvis man ønsker at leje et sommerhus i Danmark i samme periode, med tilnærmelsesvis de samme faciliteter (swimmingpool m.m.), er det svært at finde et sommerhus der ikke er i kategorien luksussommerhus og prisen vil derfor også være temmelig høj.

Et luksussommerhus ved Blåvand i samme periode:

14 dages ferie i sommerhus ved Blåvand med pool og tæt på strand: *****   kr. 30.770,-
14 dages ferie i sommerhus ved Blåvand med pool og tæt på strand i 9 år: kr. 276.930,-

Hvis man tager på ferie i campingvogn ved Blåvand vil overnatningsgebyret på en luksuscampingplads være: kr. 7.380,-. Her vil man så have mulighed for badeland, minigolf, wellness m.m.******

Ved både charterferie og sommerhus er ferien begænset til et kort periode på måske 14 dage. Alle andre ferier hvor man gerne vil ud at rejse, vil være endnu en stor udgift.

Når man investerer i en Hobby campingvogn investerer man i oplevelser og nærvær. Man er ikke længere begrænset til at holde dyre ferier et par gange om året. Ens drømme feriebolig er altid klar til at hægte på krogen og så endda til en pris der er overraskende lav. Faktisk bestemmer man selv hvor meget ens ferie skal koste. Og med det udstyrsniveau en Hobby campingvogn har, behøver man ikke kun at nyde godt af sin campingvogn om sommeren. En Hobby er din perfekte feriebolig – hele året rundt.

I weekenden d. 16.-17. marts, er der Åbent Hus hos alle landets Hobby forhandlere. Her vil der være rig mulighed for at finde nettop din perfekte feriebolig.

* Kilde: Campingvogne.dk
** Pris uden forsikring, service m.m. Prisen afhænger ligeledes af monteret ekstraudstyr.
*** Kilde: www.solarishotelsresort.com/campingsolaris.com
**** Kilde: Apollo Rejser
***** Kilde: Novasol sommerhusudlejning
******   Kilde: Hvidbjerg Strand Feriepark

 

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg