Sommerudsalg hos Knaus og Carta Finans

af Bjarne Søby
knaus presse 160614 01

Trænger den gamle vogn til at blive udskiftet med en helt ny, så ville det være en god ide at ligge vejen forbi din lokale Knaus forhandler i løbet af sommeren. I samarbejde med Carta Finans tilbyder Knaus forhandlere nemlig markedets skarpeste renter, når man køber en ny årgang 2014 campingvogn.

Tilbuddet gælder fra den 16.juni, og til og med den 15. august. I det tidsrum kan man købe sin drømmevogn til en variable rente på kun 2,99%, hvilket er et godt stykke under normalen. Tilbuddet gælder kun ved køb af en Knaus 2014 mode.

6 kampagnemodeller

De 6 Knaus kampagnemodeller vil helt sikkert trække folk ind i butikkerne, for her får man utrolig meget vogn for pengene. Det drejer sig om 3 Sport modeller, og 3 Südwind modeller. Og der er et grundrids for enhver;

knaus presse 160614 02

Dobbelt, enkelt eller køjesenge… Alle 6 vogne er yderst veludstyret, og efterlader ikke meget at ønske. Kikker man godt efter, kan man måske endda finde en enkelt eller to af årets campingvogn 2014, den super flotte Südwind Exclusive 580 UF. Da der er tale om et begrænset antal vogne, så skal man nok ikke trække sin beslutning for længe. Holder din drømme Knaus derude, så er det bare om at komme afsted!

Se mere om det gode finansieringstilbud og de smarte kampagnemodeller på www.knaus.dk eller på din lokale Knaus forhandlers hjemmeside.

Husk du kan også følge Knaus på facebook – Alle os med Knaus

 

Prøv også at læse disse indlæg