Superlinjer i fremtidens campingvogn

af Ann Karina
Superlinjer i fremtidens campingvogn

For 3 år siden fik Hobbys ejer og idé-udvikler Harald Striewski en helt ny idé til hvordan campingvogne kunne se ud. Når vi taler om Harald Striewski, der har stået bag design af Hobby vognene gennem alle årene, er der ikke langt fra idé til handling.

Skitserne, der blev tegnet på bagsiden af en serviet, blev overgivet til den tekniske afdeling. Det tog ca. 3 år at få ide skitser til et færdigt fremtidssikret produkt, der kunne produceres i det store antal, som det kræves af Hobbys vogne.

En teknisk udfordring er nu løst og vil blive præsenteret til sæsonen 2012. De første spionfoto er dog sluppet ud via det tyske magasin ”Camping, Cars & Caravans”, maj nummer. Det er særdeles elegante linjer der på både front og bagende har kurver taget direkte ud af den verdensberømte form super-ellipse. Super-ellipsen er i Danmark bedst kendt via Piet Heins arbejde med formen der både er unik smuk og som giver et stort ”rumindhold”. Så med Piet Hegns ord fra digtet om den lille kat ”jeg er sgu` min egen”, så er Hobby også i fremtiden helt sin egen.

Hobby koncernen er førende i Europa med en markedsandel for nye Hobby campingvogne på ca. 25 %. I Danmark er det næsten hver tredje solgte campingvogn der kommer fra Hobby gruppen. Premium, som den nye vognserie kommer til at hedde, kunne godt blive de nye super linjer der skal til for at følge op på Hobbys succes.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg