LMC “Tænketank” modtager fornem pris

af Ann Karina
lmc presse 1012 lupo 01

LMCs udviklingsafdeling ”Tænketank Sassenberg” modtager den fornemme tyske “LUPO” pris. ”Tænketank Sassenberg” er navnet på LMC fabrikkens udviklingsafdeling i Sassenberg, Tyskland. “LUPO” prisen er et hædersbevis givet for systematisk brug af letvægtskonstruktion og hagl-resistente materialer i masseproduktion af campingvogne og autocampere. “LUPO” prisen er at sidestille med filmverdenens Oscar.

“LUPO” prisen uddeles af Deutsche Caravaning Handels-Verband (DCHV), der er den føderale forening af forhandlere af campingvogne og autocampere i Tyskland. DCHV rådgiver om juridiske, operationelle og ledelsesmæssige samt tekniske problemer for medlemmer af foreningen. Privatpersoner kan også bruge foreningen til rådgivning.

LMC modtager fornem pris

Ny stærk og let konstruktion
Indtil nu har det været en stor udfordring for producenter af campingvogne og autocampere at holde vægten på et minimum – vel og mærke uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Som campist har man kun få hundrede kilo lasteevne i sin campingvogn eller i sin autocamper. Og med både bagage og ekstraudstyr, kan det være en stor udfordring at holde sig inden for den tilladte totalvægt.

Tænketanken “Sassenberg” er gået helt nye veje i konstruktion af campingvogne og autocampere. Konstruktionen er blevet stærkere end tidligere, den kan ikke optage fugt og samtidigt er der helt op til 60 kg. vægtbesparelse på autocampere og 20 kg. på campingvogne. På mange campingvogne, er dette en forøgelse af lasteevnen med 5-10 %.

Slut med haglskader
Haglskader er desværre et velkendt problem for mange ejere af campingvogne og autocampere. En kraftig haglbyge kan gøre så stor skade på en campingvogn eller autocamper, at udskiftning af tag, sider, front eller bagende kan være nødvendig. I værste tilfælde kan der være tale om en totalskade. Ved at bruge hagl-bestandige materialer så som glasfiber, kan disse problemer stort set undgås
undgås. På sigt kan dette give billigere forsikringspræmier, og så undgår man ærgrelser og ødelagte ferier ved ikke at kunne benytte sin campingvogn og autocamper.

LMC modtager fornem pris

De nye tiltag, den nye letvægtskonstruktion samt glasfibertaget, er allerede implementeret i produktionen hos LMC og kan ses i LMCs 2013 program. LMC har i første omgang valgt at implementere den nye letvægtskonstruktion og de hagl-bestandige tage på alle LMC Scandica 2013 modeller. De resterende LMC 2013 modelserier har indtil videre fået glasfibertag som standard.

Åbent hus hos alle LMC forhandlere
De første 2013 modeller fra LMC er allerede nu ved at ankomme til de danske forhandlere. Så der er rig mulighed for at se nyhederne ved det landsdækkende Åbent Hus. Forhandlerne har selvfølgelig også prøver på de nye geniale konstruktionsprincipper, så disse kan man også se hos sin forhandler. Åbent Hus arrangement er i weekenden d. 28. og 29. Oktober, 2012. Begge dage fra kl. 10-16

Links:
Relevante Link(s) : LMC

Prøv også at læse disse indlæg