Cabby ruller igen og kan ses på Ferie For Alle 2015

af Bjarne Søby
cabby presse 190215 01

Efter en omfattende og vellykket rekonstruktion , er svenske Cabby igen klar med de velkendte kvalitets campingvogne til danske campister.

Der har i længere tid blandt landes campister, hersket tvivl om Cabby’s fremtid som leverandør af campingvogne. Men selskabet har fået omstruktureret sin kapitalbase og videreføres afsamme driftige erhvervsfolk som købte Cabby i 2008, der har som mål, at Cabby forsat skal være et attraktivt kvalitetsbrand.

Cabby har indgået aftale med et forhandlernet i Danmark om forhandling af deres campingvogne. De fremtidige forhandlere af Cabby Campingvogne er Hinshøj Caravan Randers, Kais Caravan på Fyn, Slagelse Camping og Outdoor Center, og Jysk Caravan Center i Støvring.

cabby presse 190215 02

Efter nytår er rekonstruktionen faldet endelig på plads og produktionen af campingvogne er atteri fuld gang. Der er allerede leveret nogle få 2015 modeller til enkelte forhandlere i Danmark,hvor de vil kunne ses.

Ferie for Alle – Messe iHerning

Ved et tæt samarbejde mellem Cabby klub Danmark, Hinshøj Caravan, Slagelse Camping og Outdoor Center samt Messe Center Herning,er det i sidste øjeblik blevet muligt, at præsentere publikum for to af Cabby’s nye 2015 modeller.

I hal F stand 5040 glæder vi os rigtig meget til at præsentere den nordiske helårsvogn i to comfort modeller med Alde centralvarme, som netop alle Cabby’er er bygget op med, fortæller direktør Torben Hansen, Slagelse Camping og OutdoorCenter.

cabby presse 190215 03

Begge Cabby serier fås fra str. 570 til str. 900. Derudover er der indenfor de forskellige vognstørrelser mange muligheder for indretning alt efter den enkeltes behov og ønsker.Cabby Comfort serien er helårsvognen med meget udstyr, som bl.a. centralvarme, stort køleskabog meget mere. Cabby Caienna er serien hvor udstyrslisten er endnu større med bl.a.gaskomfur, multimedieanlæg og stort set alt hvad hjertet begærer, slutter Torben Hansen, der sammen med repræsentanter fra Cabby klubben og de andre forhandlere, er at finde på standen.

Se mere om Cabby hos:

Prøv også at læse disse indlæg