Turister er med på udlejnings Camp-let

af Bjarne Søby
presse_camplet_05042010_01


Henne Strand Camping er klar med to Camp-let’er til udlejning. Det er et nyt, billigt og alligevel luksuriøst tilbud til de campinggæster, som ikke selv råder over en vogn.

Vognene var endnu ikke stillet op, da ejerne af Henne Strand Camping, Tina og Peter Kristensen bookede en familie ind i den ene af de to udlejnings Camp-let’er, som er stillet op på den flotte og populære vestjyske campingplads.

“Jeg mødte Tina Kristensen gennem en camping-netværk og fornemmede straks, at hun og Peter er meget visionære, når det gælder campingerhvervet og ikke mindst deres Top Camp-plads her ved Henne Strand. Bade- og køkkenfaciliteter er af meget høj standard, og sammen med badeland og beliggenheden er deres plads et sted, der i den grad kan lokke enhver med på camping-livet – også dem der ikke selv råder over en vogn” siger direktør i Camp-let A/S, Hans Jørn Nissen.

Parret var da også med på ideen, da han foreslog et samarbejde om to Camp-let’er til udlejning. Der er tale om Camp-let Royal, altså flagskibet i Camp-lets program, hvor man med sovekabiner, fortelt, et ekstra fortelt og en gæstekabine kommer til at råde over hele 30 kvadratmeter.

presse_camplet_05042010_02
Der er godt med plads inden i udlejnings Camp-let’erne på Henne strand Camping.

“Teltudlejning er populære og billige løsninger, når man vil leje på en plads i Sydeuropa. Det nye akryltelt til Royal, som vi har udviklet i samarbejde med Isabella A/S, gør Camp-let endnu mere vejrbestandig og dermed mere anvendelig i ydersæsonerne her i Danmark” siger Hans Jørn Nissen.

Henne Strand Camping har i alt 286 pladser, hvoraf 3 er besat med campingvogne til udlejning. Desuden råder pladsen over 12 hytter, der ligeledes lejes ud. At Camp-let ideen heller ikke er tosset, fik Peter Kristensen bevis for, allerede mens vognene var ved at blive stillet op.

“Det er en familie med forældre og 3 børn fra Kiel, som kommer i pinsen og som slog til, så snart de hørte om vort nye tilbud. Kort efter kom der endnu en booking på et par uger i sommerferien” fortæller Peter Andersen.

Det er fem år siden, at han og Tina overtog campingpladsen efter Tinas forældre. Både campingpladsen og driften er blevet moderniseret, og for eksempel er ikke bare booking, men også prispolitikken ligeså let at overskue, som når man booker flysæder og ekstra bagage til en charterferie.

“Det handler om at tilpasse sig behovene hos den moderne campinggæst. Udviklingen viser en øget efterspørgsel på udlejningsenheder, for nu om dage vil man ikke nøjes med den ene eller anden ferieform. Familien vil på ski om vinteren, og om sommeren skal der være plads til både charterferie og friluftsliv på en campingplads.”

“Da anskaffelsesprisen er lavere på en Camp-let end på en campingvogn, vil det også være en lavere leje for gæsterne. Det ændrer dog ikke ved, at alt står klart, når gæsterne kommer her til pladsen, så de kan flytte ind i Camp-let’en med det samme. Personlig er jeg duperet over både komfort, men også at der selv tidligt på sæsonen er så lunt inde i en Camp-let, og jeg er sikker på, at vore to udlejningsenheder bliver et populært valg hos mange især børnefamilier, der vil opleve campinglivet, inden de måske investerer i egen vogn” siger Tina Kristensen.

Pressemeddelelse.

 

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

 

 

Prøv også at læse disse indlæg