Unikt Ventura til prisbevidste campister

af Ann Karina

Til 2010‐sæsonen udbygger – Ventura – sit i forvejen brede udbud af telte på det europæiske marked. Det sker med en spændende, og prismæssigt særdeles konkurrencedygtig teltkollektion. Ventura markerer dermed at de også er til stede på markedet for prisbevidste campister, der er på farten og har brug for langtidsholdbart og funktionelt udstyr på rejsen.

Stadig med fokus på kvalitet, slidstyrke og smart design og moderne farver. Høj mobilitet og funktionalitet med fornuftige kombinationsmuligheder, som kan tilfredsstille campister, der holder fokus på en god kvalitet til rimelige priser.

Ventura fremstilles af åndbare materialer, akryl og belagt polyester, der er meget vedligeholdelsesvenligt. De forskellige telte, sol‐ og laesejl sys af erfarne syersker, så kvalitet og holdbarhed er i orden. Som altid hos Ventura ligger der mange års erfaringer og know‐how indenfor produktion og udvikling af telte bag produktionen.

“Ventura har altid arbejdet for at skabe masser af muligheder og gode oplevelser for campisterne, og med Ventura er valgmuligheder endnu større. Der er tale om en UNIK selvstændig serie, med masser af tilbehør, udbygningsmuligheder og stor tæppekollektion i kvalitetsmaterialer og -forarbejdning”, fortaeller salgs‐ og marketingdirekør Morten T. Kjeldsen.

Ventura Fixus
Ventura Fixus

En nyhed i 2010 er FIXUS låsebeslag, som gør glasfiberstaengerne hurtige og nemme at justere, og det sikrer, at stængerne altid fikseres i den rette laengde. FIXUS er fra 2010 standard på alle fiberstel i Ventura‐serien. “Der er i .øjeblikket hård konkurrence på markedet, og selvfølgelig er Ventura med fremme, fortsat med fokus på slidstærke og velproducerede materialer. Ventura er en del af Isabella gruppen, og vi tilbyder et varieret program, både med telte i 2,5 meter og 3.0 meters dybde. Ventura byder også på forskellige udbygningsmuligheder, som indertelt, skillevaeg, anneks og fritstående redskabstelt. Der er masser af spændende og praktisk tilbehør, som giver nye kombinationsmuligheder år efter år – med fokus på hele familiens behov”, fortæller Morten T. Kjeldsen.

Ventura Freestander
Ventura Freestander Hi. Freestander fås også i en version til lavere autocampere

I år kommer der en ny model af det smarte Freestander, som passer perfekt til f.eks. campingbus eller autocamper. Freestander har myggenetvindue i gavlen og nedfældbare og aftagelige gavle, hvilket giver mulighed for udbygning. Freestander er fremstillet i belagt polyester, et vedligeholdelsesvenligt materiale som er ideelt, når man er på farten. “Der er fortsat gang i salget af campingvogne, også på brugtmarkedet, og vi vil naturligvis gerne tilbyde campisterne et suveraent produkt fra starten, også selvom budgettet ser mere stramt ud end tidligere år. Forteltet er jo et utroligt vigtigt opholdsrum, hvor både indeklima, funktionalitet og velbefindende spiller en stor rolle. Vi har teltet der passer, og vi har al tilbehøret, som gør at teltet kan tilpasse sig – både campisternes og campingvognens udvikling”, siger Morten T. Kjeldsen.

Links:
Hjemmeside: Ventura

 Pressemeddelelse / Foto: Ventura

 

Prøv også at læse disse indlæg