Verdensnyhed fra Adria kører landet rundt lige nu

af Bjarne Søby
adria altea4you 300914 01

Vil du være én af de første der oplever den nok mest opsigts¬væk¬kende nyhed campingbranchen byder på i sæson 2015 – den nye rejsevogn »Altea 4four« fra Adria? Et »Roadshow« bringer den lille farvestrålende charmør rundt til landets Adria-forhandlere – se hvor og hvornår den lander i nærheden af dig.

2015 er jubilæumsår for den succesfulde slovenske camping-producent Adria hvor man kan markere 50-året fra den første Adria campingvogn rullede ud fra de dengang noget mere spartanske produktionslokaler.

Det har Adria valgt at markere ved at sende en ny og farvestrålende nyhed på gaden – en lille let rejsevogn der nok skal vække opsigt i landskabet.

DU BESTEMMER SELV DESIGNET

Specielt for Altea 4four er det, at man selv har mulighed for at sætte farver og mønstre på sin vogn så den får præcis dét design der passer til din smag. Og idéen er skalérbar – du kan vælge det helt traditionelle design i »Go White« med traditionelle mønstre på vognsiderne og farverne holdt i hvid og sølvfarve.

Med »Go Colour« får du alu-fælge og eksklusivt i-shape eksteriør med sporty look. Og så kan du vælge mellem 4 forskellige farver: Sølv, gul, grøn og blå.

adria altea4you 300914 02De udvendige farver går igen indvendig på hynder og puder

Når du har valgt f.eks. gul, følger stafferingerne på vognens sider også med i samme farve ligesom hynderne inde i vognen får gule detaljer. Smart!

Går du ”all-in” og vælger »Go Signature« kan du vælge mellem 6 forskellige designs på vognens sider. Sammen med de 4 grundfarver giver det 24 forskellige sammensætninger, så det skulle være muligt også at ramme din smag. Samler man alle modeller under ét, er der dermed 29 forskellige varianter.

DET BEDSTE FRA ADRIA SAMLET I ÉN LILLE REJSEVOGN!

At Altea 4four er noget helt specielt kan man også se i selve opbygningen. Man har taget de bedste elementer fra Adria’s øvrige program og har ”smeltet dem sammen” i jubilæumsnyheden.

– Fra den nye ADORA-serie har vi taget ”sky-light” ovenlysvinduet og det smalle køleskab og brugt det i Altea 4four. Hertil kommer ”Smart-kitchen” som er specielt udviklet til ADRIA og udnytter den sparsomme plads helt optimalt.

Herudover er gasblus og vask bygget sammen i et og dermed meget rengøringsvenligt, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Altea 4four har også fået Adria’s patenterede ERGO-badeværelse som er bygget op omkring filosofien ”3-2-1” – 3 funktioner (toilet, vask og brus) samlet i 2 moduler på cirka 1 kvadratmeter.

adria altea4you 300914 03Fleksibelt sengesystem så man kan rede op til 2, 3 eller 4 personer

– Sidst, men ikke mindst, har jubilæumsmodellen fået et nyt fleksibelt sengesystem som gør, at man kan rede op på flere måder til 2, 3 eller op til 4 personer, slutter Per Højgaard.

ROADSHOW I SENSOMMEREN

Allerede fra sidste weekend i september vil du kunne opleve den mest eksklusive variant ”Altea 4four Signature” hos forhandlere landet over hvor et farvestrålende eksemplar vil drage landet rundt fra Adria-forhandler til Adria-forhandler.

Se hvornår vognen lander hos din nærmeste Adria-forhandler på Adria’s danske service-side http://web.adria.dk og læs mere om den lille charmør på samme side

 

Prøv også at læse disse indlæg