Video: Knaus Südwind Exclusive 2012

af Ann Karina
Knaus Südwind Exclusive 2012

Knaus Südwind Exclusive er spækket med udstyr, har et flot design og sælges til en fornuftig pris. Hos SK Caravan ved Odense er man rigtig glad for dette tiltag fra Knaus-fabrikkens side. Vi har snakket med Lars Blom Nielsen fra SK Caravan – en af Danmarks mest sælgende Knaus-forhandlere – om den ny Südwind Exclusive.

Indvendig lever den nye Exclusive til fulde op til sit navn – den fremstår i en ny mørk dekor; Dark Tulip, som gennembrydes i skabe af en kromliste. De elegante buede låger har flotte kromgreb. Desuden er der gjort meget ud af belysningen indvendigt. Hynderne i de komfortable siddegrupper er udformet for en optimal siddekomfort, og de fås i 2 forskellige stoffer.

På udstyrssiden kan nævnes: Lækkert lysstyringssystem med Ambiente belysning og Led, Heki tagluge med belysning, 45 ltr. friskvandstank og stabilform støtteben. I Danmark leveres Südwind Exclusive desuden med Alu-fælge, elektrisk gulvvarme og en smart TV-holder.

Südwind Exclusive fås i 11 forskellige grundrids, hvor af 3 af dem er specielt lavet til Skandinavien. Modellen starter med en klassik 450 FU med rundsiddegruppe og fransk seng. Den største model i Exclusive serien er en stor familievogn, nemlig 750 UKF med faste køjer, fransk seng, dinette og rundsiddegruppe. Et helt nyt grundrids er den smarte familievogn 580 FDK med faste køjer i bag, smart stort køkken i forskellige niveauer samt fransk seng.

Se med her hvor Lars fra SK Caravan fortæller mere om Knaus Südwind Exclusive

Links:
Relevante Link(s) : SK Caravan

Prøv også at læse disse indlæg