Video: Fendt Saphir, 2013 Nyheder

af Ann Karina
fendt saphir csd 2012 front

Nu kan man frit vælge mellem de 9 mindste Fendt Saphir modeller til en fast pris på kr. 149.950,-. Fendt Saphir er det eksklusive valg til nye campister, der har fået øje for de indbyggede kvaliteter, som har gjort Fendt til Europas næststørste mærke. De danske Fendt forhandlere har valgt at sælge de nydesignede Fendt Saphir 2013 vogne fra model 445 til 495 til en pris under 150.000 kr.

Saphir med et helt nyt look
Saphir serien har fået et helt nyt lyst og ungdommeligt look med møbler i Ahorn dekor og stofvarianter Aranda (vist på billedet), Costa og Muro, der alle matcher det lyse gulv og overskabshylder med beige læderlook. Indretningen fuldendes med et nyt elegant gardinsystem, nye spots og loftslamper.

Saphir i 19 nye indretninger til sommer og vinter
Flere og flere har opdaget Fendts kvaliteter de sidste år, og med 19 forskellige Saphir grundmodeller er udvalget større end nogensinde.
Fendt Saphir SCAND er campingvognen til helårsbrug. Vognen er vinteroptimeret, så man undgår frostsprængninger med vand og ved afløb. Den har en udvendig skiboks, og er indvendig indrettet med bl.a. tørreskab til tøjet, centralvarme og gulvtemperering. Rigtig indehygge til hele familien der nyder de store oplevelser, der er ved vintercamping.

Traditioner og innovation er Fendts varemærke, og Saphir serien er sikret et langt liv på landevejene og køberne en meget attraktiv gensalgsværdi, som er et tydeligt bevis på, at kvalitet betaler sig. Fendt forhandlerne glæder sig til at vise nyhederne frem til Åbent Hus i weekenden den 27. og 28. oktober.

Vi har kigget nærmere på den nye Fendt Saphir, og i denne video kan du se hvor flot den nye Saphir er

Links:
Relevante Link(s) : Fendt

Prøv også at læse disse indlæg