Annonce (læs mere efter annoncen)
Combi-Camp Danmarks mest fleksible teltvogn

Video: Ny model – Caravelair C 476 Blue

af Ann Karina
Caravelair C 476 Blue

På Ferie For Alle 2012 kunne Caravelair fremvise en helt ny model på det danske marked, nemlig Caravelair C476 Blue. Der er tale om en let og kompakt campingvogn med køjer til under 100.000,- kr.

Med en egenvægt på ca. 950 kg og en totalvægt på 1.300 kg, kan denne familievogn trækkes af de fleste biler. Og med en pris på under 100.000,- kr. vil den være et godt bud på en campingvogn til førstegangskøbere, da man her får en spritny campingvogn til stort set samme pris som en nyere brugt vogn.

C476 Blue leveres med tværstillet dobbeltseng, siddegruppe, toiletrum, køkken og 2 køjesenge. Det er ret flot, at der er blevet plads til så meget i en så kompakt campingvogn.

Taget er lavet i polyester, så den er pænt sikret mod f.eks. haglskader.

Vognen er beregnet til brug om i foråret, om sommeren og i først på efteråret. Den har nemlig ikke monteret blæsevarme. I stedet er der monteret en elektrisk varmeovn. Det holder produktionsomkostningerne nede og er med til at spare vægt.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Se med i denne video, hvor vi kigger nærmere på vognen.Links:
Relevante Link(s) : Caravelair
Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar