Isabellas klassiker har stort publikum

af Pressemeddelelse
Active Image
Net og praktisk uden at være prangende. Således kan den danske forteltfabrik Isabellas klassiske model, Commodore Classic bedst karakteriseres.

Forteltet rummer det en campingfamilie har brug for – godt og vel – i et tidløst og praktisk design.

Rummeligheden er tilgodeset med en dybde på tre meter og anvendelsen er nærmest uendelig på grund af de mange åbningsmuligheder, idet både de to frontsektioner og gavlene kan rulles helt af eller halvt ned via gennemprøvede lange lynlåse uden sammenføjninger. Med fire indgangsmuligheder vil man altid kunne placere indgangen, hvor det er mest hensigtsmæssigt i forhold til vind og vejr samt campingvognens placering mod naboerne.

For at sikre et godt indeklima og for at holde myggene ude er der i begge gavle indbygget overdækkede myggenetspaneler og øverst i fronten en udluftningstrekant. Panelerne i gavlene er afdækket med matteret og oplukkeligt vinduesfolie. En yderligere garanti for et godt indeklima er, at teltdugen i gavlene og fronten er i en speciel acryldug, som kan ånde.

 

Taget er en mønstret kraftig polyester tagdug, som kan holde til lidt af hvert. Det kan den koksgrå polyestersokkel også. Den er i øvrigt let at rengøre for de stænk, som altid kommer efter en regnbyge.

Trods sin størrelse er Commodore Classic let at opstille og kan derfor bruges som både rejse- og fastliggertelt. Stangsystemet er meget stabilt og konstrueret til at kunne klare et eventuelt lunefuldt nordisk vejrlig.

Det varmforsinkede Zinox stålstel er standardudstyr. Men mod en merpris kan det byttes ud med de lette Carbon X kulfiberarmerede glasfiberstænger.

Begge stangsystemer passer også til Isabellas Sun Blue solsejl. Derfor kan man spare stængerne, hvis man anskaffer sig et sådant.

Isabella har produceret en del ekstraudstyr til Commodore Classic. For de pladskrævende campister er der mulighed for sideudbygninger, f.eks. til ekstra soveværelser eller opbevaringsrum. Desuden findes et praktisk frontsolsejl, som kan give en dejlig overdækket terrasse foran forteltet.

For fastliggercampisterne kan tagrender være en god ide, hvis man vil beskytte forteltet mod mørke striber på siderne efter regnvand. Nævnes kan også stolehynder og lamper i matchende farver med forteltets Firenze-gardiner.

Et godt råd: Lægger du Isabella GroundCover, beskyttende fiberdug ud under hele teltet, spares en masse rengøring, og teltet beskyttes imod skarpe sten og græs der vokser omkring gummistroppene.

Læs mere på Isabella.

 

Prøv også at læse disse indlæg