Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Fusion fra dwt-telte

af Bjarne Søby
dwt fusion

Fusion er navnet på det 3,5 meter dybe fortelt som med sit runde tag virkelig bryder med det traditionelle forteltsdesign, og som uden tvivl vil skabe opmærksomhed overalt hvor det bliver stillet op.

Iflg. den Tyske telt producent dwt-telte, så er Fusion årets største nyhed på telt markedet, og her er der ikke kun tale om den fysiske størrelse, men også om design og funktionalitet.

Fusion er teltet som med sin fleksible front giver campisten hele 4 forskellige muligheder for indretning, uanset om man er til den store stue, en plads i skyggen, eller begge dele så kan man det med Fusion. Teltet er som standard udstyret med mange af de velkendte dwt detaljer som dobbelt græskant, spænde til sikkerhedsrem, samt dwt powergrip låsesystem på det lette 28 x 1 mm Alustel som er standard.

Fusion er et fortelt i dwt’s topklasse, og den gode kvalitet holdt sammen med det flotte design, vil uden tvivl gøre teltet populært på det danske marked. Fusion er med sine mange ventilationsmuligheder et godt valg til danske fastliggere, da detgiver et godt indeklima i alt slags vejr, og bag de klare vinduer introducere dwt også et helt nyt gardinsystem med foldegardiner i stof.

Fusion fås i 6 forskellige størrelser, og priserne starter ved 17.470,- kr

Annonce (læs mere efter annoncen)
Links:
Hjemmeside: dwt

Pressemeddelelse / Foto: dwt

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar