De bedst udstyrede campingvogne på Ferie For Alle 2015

af Presse fra Intercamp
spritecruzer ferieforalle 170215 01

En af de helt store nyheder hos Sprite er den helt nye “PURE” teknologi. “PURE” teknologien betyder, at campingvognens vægge og tag nu er helt uden “træ” og 100% fugtbestandig – der kan ikke overføres fugt fra yder- til indersiden af campingvognen. Samtidig er alle vogne nu udstyret med glasfibertag

.Sprite Alpine Sport 

Takket være den aerodynamiske front, en GFK fuldstøbt bagende og det moderne interiør er Sprite Alpine Sport en ny trendsætter. 

Designerne har, ved hjælp af den nyeste 3D-teknik, designet en campingvogn, med en smuk kombination af komfort, bekvemmeligheder og stilfuldt design.

Resultatet er imponerende:
En moderne campingvogn med luksusudstyr, til en konkurrencedygtig pris. Robust, men på samme tid slanke linjer, har som standard et panorama tagvindue som giver campingvognen et moderne og tidløst udseende. Vigtige praktiske detaljer, som god aerodynamik, teltskinne og belysning er fuldt indarbejdet i designet.

Sprite Cruzer SR

Alle Sprite Cruzer SR har i standardudgaven et meget højt niveau af udstyr, herunder en ALKO stabilisator, alu.fælge, batteriboks, hynder med fjedre, radio/CD/MP3 afspiller, en kombineret luksus ovn-grill, mikroovn, stort køleskab 113 liter, 10 liter vandboiler på gas og el, et komfur der består af 3 gasblus og en elektrisk kogeplade, samt bageovn og grill. 

spritecruzer ferieforalle 170215 02Det flotte køkken i en Sprite Cruzer 495 SR

Varmesystemet med blæserfordeling er udbygget med Ultra heat der yder op til 3000W. 

Sprite Cruzer SR er markedets bedst udstyrede konventionelle caravan. Sprite fortsætter med “All In” koncept, et koncept der giver alle konkurrenter baghjul, når det drejer sig om standardudstyr.

spritecruzer ferieforalle 170215 03Smukt interiøret i en Sprite Cruzer 495 SR

Kik forbi Sprite standen på feriemessen ”Ferie For Alle 2015” i dagene 20. 21. og 22. februar. Du finder dem i Hal E. 

Se mere Sprite på www.spritecaravans.dk 

 

Prøv også at læse disse indlæg