Eriba er kult campingvogne til rejsende campister

af Presse fra Intercamp
eriba ferieforalle 130215

Eriba campingvogne er på mange punkter helt usædvanlige. Dette gælder ikke mindst modellerne med hævetag, hvor Eriba har været markedsledende gennem mere end 50 år. 

ERIBA Touring 

Eriba Touring har gennem 55 år begejstret campister i alle aldre og for længst opnået kultstatus som den helt ideelle rejsevogn. Den lette, selvbærende stålrørskonstrution med den aerodynamiske form kan ikke tage i mod fugt, er meget stabil og har en meget lang levetid.

Den udvendige beklædning er lavet af aluminium og hævetaget er lavet i glasfiber. Den lave egenvægt, de kompakte mål samt den lavere højde på grund af hævetaget sikrer et lavt brændstofforbrug under kørsel, og de fantastiske køreegenskaber er legendariske.

Et intelligent og praktisk indretningskoncept, gør opholdet i vognen meget komfortabelt, og ståhøjden under hævetaget er ikke mindre end 1,95 meter.

ERIBA Feeling 

Let, luftig og sporty – siger alt om af Eriba Feeling. Denne modelserie forbinder på ideel vis fordelene ved en campingvogn med hævetag, og ønsket om en stor bolig.

Den patenterede PUAL opbygning, der er en fuldstændig vandtæt og råd fri konstruktion, sikrer fremragende isolering uden kuldebroer. Vægge og tag er helstøbte, hvilket betyder, at vognen tåler ekstremt høje belastninger.

Rummelige og hyggelige siddegrupper og liggepladser sørger for en bolig- og sovekomfort, der kan indfri selv de højeste krav – og det samme gælder naturligvis både køkken- og badefaciliteterne.
ERIBA Feeling kan som tilvalg udstyres med ekstra sovepladser under hævetaget.

På den stor ferie messe i Herning ”Ferie For Alle 2015”, vises begge serier frem i flere varianter i Hal E.

Se mere Eriba på www.hymer.com/dk

 

Prøv også at læse disse indlæg