Nyt campingtæppe tilpasset autocamperens markise

af Bjarne / Pressemeddelelse
Active Image
Svenske Bolon præsenterer nu sit allerførste tæppe til autocampere. Først og fremmest passer tæppet fint under autocamperens markise, men det har nu også flere anvendelsesområder. Da det er let at tage med sig, let at holde rent, miljøvenligt, behageligt at gå på og meget slidstærkt, tror Bolon at tæppet vil blive brugt i mange forskellige sammenhænge.

En vigtig egenskab for tæpper som bruges flittigt er at de kan tåle at bredes ud og bruges igen og igen, samt at de passer både til blødt og hårdt underlag. Af stor vigtighed er det også at de er nemme at holde rene. Bolon har tænkt på alt dette og udviklet et markisetæppe som lader sand og andre småpartikler passere igennem. Tæppet rystes eller børstes blot af så at overfladen holdes fri for urenheder. Desuden tørrer tæppet hurtigt pga. af den ventilerende struktur. Dette lette rengøring, men er også praktisk i regnvejr. Tæppet er desuden UV-beskyttet, så det holder farverne i lang tid.

Tag et tæppe med på ferien
Ifølge en undersøgelse øger interessen for campinglivet stærkt og er en af de mest populære ferieformer. Det har Bolon mærket til.

– Vi har udviklet markisetæppet Halland for at møde den store efterspørgsel først og fremmest fra ejere af autocampere, en gruppe som er vokset kraftigt gennem de sidste år. Det nye tæppe adskiller sig en del fra vore øvrige campingtæpper, for det første gennem en tilpasset vævestruktur som lettere lader urenheder slippe igennem. Markisetæppet Halland kan lægges direkte på jorden og fastholdes med teltpløkker. Alt tilbehør følger med, også en taske som fungerer perfekt til opbevaring. Halland er specielt beregnet for autocampere, men egner sig lige så godt til for eksempel altanen, terrassen, skovturen og stranden mener Tobias Hendén, Bolons salgschef for campingsegmentet.

Image

For campister som tænker på miljøet
Bolon arbejder aktivt og langsigtet med miljøvenlig produktion og i overvejende grad består tæpperne af råvarer som anses at være genanvendelige. Til forskel fra produkter fra en del andre aktører på vinylmarkedet indeholder Bolons tæpper ingen tungmetaller. Mange af de kunder som vælger Bolon værner om naturen og foretager derfor bevidst et miljøvenligt valg.

– Vi tror på en langsigtet strategi både når det gælder vore tæpper og miljøet. Det er trygt for vores kunder og en sikkerhed for at vi ikke sløser unødigt med naturens ressourcer. Miljøaspektet er en vigtig ting i hele vores måde at tænke på og vores organisation, siger Tobias.

Specifikationer:
Vægt: 400 gr/m2
Bredde: 250 cm
Flammesikret
Skridsikret
Krymper ikke
Fås i farverne blå og grå

Læs mere hos Bolon

Prøv også at læse disse indlæg