Alpina kampagnemodel med fastmonteret aircondition

af Ann Karina
adria presse 0711 alpina summer edition

Her får du virkelig noget for pengene! ADRIA’s importør har hjemtaget et lille parti af en kampagnemodel i den populære Alpina serie, hvor køberen får aircondition med i løbet – kvit og frit!

Den danske importør af Adria har netop hjemtaget et begrænset parti af den helårsisolerede Alpina Comfort, der helt ekstraordinært er udstyret med fastmonteret Truma aircondition.

I forvejen er den helårsisolerede vogn udstyret til tænderne – blandt andet med Alde centralvarme, elektrisk gulvvarme og med lækker dæmpbar LED belysning.

Aircondition-anlægget er af mærket Truma Saphir Comact 1500, og kombineret med Alpina’ens vinterisolering, giver det et dejligt svalt indeklima når solen bager ned fra en skyfri sommerhimmel.

10.000 kroner køligt indeklima for 0 kroner

“På denne ekstra sending burde vi sådan set hæve prisen, men vi har fået solstik”, hævder Helmer Schmidt fra Adria Danmark, og fortsætter:

“Derfor fastholder vi prisen, og det betyder faktisk, at de heldige købere får for 10.000 kroner køligt indeklima uden at betale ekstra for det”

Slå til nu – kun få modeller
Kampagnemodellerne sælges i en begrænset periode – der er kun ganske få eksemplarer af køjevognene 563 UK og 743 UK, samt modellerne 563 UL, 613 PC, og 743 UP.

Bestil nu og få vognen leveret om få dage
“Kampagnemodellerne venter faktisk bare på at komme ud at rulle, og de kan bestilles hos den lokale ADRIA forhandler. Det betyder, at køberne kan komme ud at rulle i løbet af ganske få dage, og dermed får glæde af vognen allerede denne sommer”, slutter Helmer Schmidt.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Adria

Prøv også at læse disse indlæg