Bürstner Brevio, vinder titlen som Årets Autocamper 2013 i England

af Bjarne Søby
Bürstner Brevio, vinder titlen som Årets Autocamper 2013 i England

 Helt ny i markedet og allerede vinder: Bürstner Brevio T 600 kåret til Årets Autocamper på det engelske marked. Læs her hvad juryen sagde om bilen:

“Enestående harmoni mellem muligheden for at rejse og meget høj komfort”

“Årets mest innovative autocamper, helt rigtig i sin tid, hvor campister interesserer sig meget for mindre autocampere, med megen komfort og gode køreegenskaber”

Udnævnelsen er udtryk for den hårde konkurrence i dette segment, hvor Bürstner helt klart skiller sig ud. Der lægges her meget vægt på den meget gennemtænkte rum-udnyttelse, den helt utrolige støjisolation og den store funktionelle nyudviklede bagklap.

Også Bürstner Ixeo IT 745 og Bürstners nye flagskib Grand Panorama I 920 vinder flotte titler.

Bürstner Ixeo IT 745 vinder titlen som årets bedste familie autocamper og Grand Panorama I 920 vinder prisen som årets nyhed i Luksusklassen.

Ixeo vinder med baggrund i sin innovative hæve/sænke sengefunktion og Grand Panorama med baggrund i den enorme frontrude der giver det ultimative udsyn, samt det fantastiske udvendige design.

Disse ting var alt afgørende for den udvalgte jury.

Også tidligere har Bürstner været på sejrsskamlen

“I 2009 vandt Bürstner med modellen Nexxo et af de eftertragtede trofæer og i 2010 igen med Ixeo som sejrsherre. Disse udnævnelser viser, at Bürstner er på den rette vej og kursen er fastlagt”, siger direktør Steen Reinholdt Rasmussen, indehaver af Intercamp A/S i Lunderskov, som bl.a. er importør af Bürstner autocampere i Danmark.

“Disse udnævnelser viser os også, at vi skal forfølge vores fastlagte strategi omkring udvikling og kvalitet som Bürstner altid har haft, både hvad angår autocampere som caravans. Bürstner er i Europa markedsleder i segmentet delintegrerede autocampere, og det agter vi at blive ved med at holde fast i”, slutter Steen Reinholdt Rasmussen.

Links:
Relevante Link(s) : Bürstner Autocamper

 

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg