Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Camping-TV: Caravelair 2014 – Allegra serien fornyes

af Ann Karina
Caravelair Allegra er til sæson 2014 blevet fornyet udvendigt som indvendigt

Caravelair Allegra har fået nyt design både udvendigt og indvendigt, og er nu blevet sin egen.

Caravelair Allegra har igennem flere år være leveret med GFK tag og sider og dette fortsætter selvfølgelig uændret. Dog er fronten og bagenden nu lavet af et stykke så designet bliver mere en helhed. Det udvendige design er blevet opgraderet og nu fremstår Allegra serien elegant med sine grå stafferinger i forskellige nuancer. De grå stafferinger matcher ligeledes flot de tonede ruder.

Allegra serien leveres som standard fuldt udstyret til en god ferie. Det er dog muligt at tilkøbe 4 forskellige pakker. Ved køb af pakkerne sparer man mange penge på ekstraudstyret. De forskellige pakker indeholder alt fra aluminiumsfælge til myggenetsdør og aircondition.

Gaskassen har fået en mere praktisk indretning, der er ingen kant forneden og gaskassen har en stor åbning. Dette gør at håndtering af gasflasker nu er blevet meget mere enkelt. Samtdigt er det nok en af de mest rummelige gaskasser på markedet.

Det indvendige design er ligeledes helt nyt. Her fremstår Allegra serien som flot og elegant med sit nye trædekor i valnøddetræ og de nøje afstemte farver på hynderne.

Al belysning ude såvel som inde er strømbesparende LED lys. Der er også masser af indirekte lys der giver et hyggeligt indemiljø.

Se mere til de nye Caravelair Allegra modeller i denne TV-reportage.

Links:
Relevante Link(s) : Caravelair

Prøv også at læse disse indlæg