Camping-TV: Silver 2014

af Ann Karina
Silver er innovative og komfortable campingvogne med hæve/sænketag

Silver campingvogne er fyldt med smarte detaljer, og har alle hæve/sænke tag. De er derfor lette at opbevare, har lille vindmodstand ved kørsel, lav vægt og så er de ganske trendy.

Med en egenvægt helt ned til 562 kg. er det en campingvogn der kan trækkes af alle biler og kan komme frem alle steder.

Udvendigt er Silver campingvognene kun 198 cm høje, hvilket betyder at de kan komme ind i de fleste garager. En Silver er som standard bygget med GFK tag og sider, hvilket minimerer skader fra f.eks. hagl, nedfaldne grene, stenslag m.m.. Skulle der alligevel komme en skade, er det nemt at reparere og kræver ikke udskiftning af f.eks. en hel side på campingvognen.

Hæve sænketaget har faste GFK sider, der klappes op. Dette gør at isoleringen i campingvognen er rigtig god i forhold til andre campingvogne med hæve/sænketag. Det betyder også at man minimerer træk og at vognen kan bruges hele sæsonen og ikke kun i sommersæsonen.

Til sæson 2014 kommer Silver med en ny og meget kompakt model – nemlig Silver Mini.

Den lille Silver er 1.99 m lang og 2.5 m. høj og vægten er 562 kg.

Men bare fordi campingvognen er lille behøver den ikke at mangle komfort. I denne Silver mini er der stort set alt hvad der skal være. For det først er der, takket være hævesænke taget, fuld ståhøjde i campingvognen. Der er køkken med 2 gasblus, vask med vand, rimelig køkkenbordplads taget vognens meget kompakte størrelse i betragtning og selvfølgelig køleskab.

Siddegruppen kan redes ned til en dobbeltseng og der er et klædeskab til ens tøj. Hvis man ønsker at se TV er der også plads til dette.

Vi har kigget nærmere på Silvers campingvogne på dette års messe i Düsseldorf, og det er der kommet denne TV-reportage ud af.

Links:
Relevante Link(s) : Silver Campingvogne

Prøv også at læse disse indlæg